Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Inventarisatie medewerker

ASA Rotterdam

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0005108

Ben jij betrouwbaar, accuraat, zelfstandig en wil jij een (bij)baan waar de uren en dagen flexibel zijn? Dan is deze baan iets voor jou!

Als inventarisatie medewerk(st)er werk je in een team variërend van 5-25 personen en werk je voornamelijk in de regio Den Haag/west Nederland om winkelvoorraden te tellen. Met een handscanner tel je alle producten in de winkel. Eenvoudig werk, maar wel belangrijk dat dit secuur gedaan wordt.

De werkuren variëren van week tot week, afgestemd op jouw beschikbaarheid. Je geeft zelf rechtstreeks je beschikbaarheid door aan de planner. Gemiddeld duurt een inventarisatie ongeveer 5 á 6 uur.
Onze opdrachtgever verzorgt het vervoer van en naar de werklocaties. Ook ontvang je een aantrekkelijke reiskosten- en reistijdvergoeding.

  • Je bent woonachtig in Den Haag;
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar tussen 13.00 tot ca. 24.00 uur, inclusief de zaterdagen;
  • Beschikbaar voor avond en/of weekendwerk;
  • Targets halen is voor jou een uitdaging en geen probleem;
  • Nauwkeurig werken? Jij weet precies hoe dit moet;
  • Hard werken? Dat is voor jou de standaard.

Je gaat aan de slag voor een bedrijf die met de grootste merken te werk gaat. Denk aan de Kruidvat, Adidas en Jumbo Supermarkten. Dit is pas een kleine selectie van de vele partners. Ze zijn niet alleen lokaal aanwezig maar ook globaal. Ze hebben wereldwijd meer dan 40 locaties en 200 kantoren. Zo zijn zij al meer dan 60 jaar ervaring in wat ze doen en leren zij graag jou de in en outs!

Een goed salaris;
Hoger uurloon bij behalen van je targets;
Afwisselend werk;
Werken in een leuk, informeel team;
Werken op basis van jouw beschikbaarheid;
Werken in de ochtend, middag of avond.
Een vaste baan op part time basis
Elke week salaris

Heb je interesse in deze vacature of wil je liever nog meer informatie? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Den haag- Werken - Product tellen - Parttime