Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime junior groepsbegeleider

ASA Onderwijs

Standplaats
Laren
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1627001087

Als junior begeleider bij Het Robertshuis verzorg en begeleid je kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen middels intensieve methodieken conform het zorgleefplan. Dit doe je om hun ontwikkeling en zelfredzaamheid te stimuleren. 

Middels behandelmethodieken, zoals ABA (Applied Behaviour Analysis), PRT (Pivotal Response Treatment)en DTT (Discrete Trial Training), werk je dagelijks aan deze doelen. Het groepje kinderen dat onder je verantwoording valt, betreft een maximaal aantal van drie kinderen. Daardoor is de behandeling zeer effectief en is het haalbaar om aan gestelde doelen te werken. 

Met de andere begeleiders van de groep vorm je een hecht team dat wordt aangestuurd door de senior begeleider. Door jouw dagelijkse begeleiding van de kinderen signaleer je de behoeften, mogelijkheden, knelpunten en probleemsituaties van de kinderen en de afdeling en deze informatie geef je dooraan de senior begeleider. Ook ben je in staat vragen van ouders/verzorgers te signaleren en door te geven aan je senior begeleider. 

Daarnaast ligt het registreren, rapporteren en verstrekken van informatie over de dagelijkse gang van zaken binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Verder vraagt Het Robertshuis je ondersteunende werkzaamheden te verrichten. Ten slotte ben je als junior begeleider verantwoordelijk voor het uitvoeren van de protocollen en de binnen de stichting geldende procedures.

Als junior begeleider ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep. Je hebt een improviserend vermogen en bent in staat om probleemoplossend te werken. Ook ben je stressbestendig en kun je je flexibel opstellen.

Om informatie goed over te kunnen dragen ben je zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Je hebt een MBO, HBO of universitair werk- en denkniveau en je bent in het bezit van rijbewijs en een auto voor het vervoeren van de kinderen.

Het Robertshuis biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in regio 't Gooi (Laren, Hilversum, Soest, 's Gravenland). Dit doet de organisatie waar we voor zoeken dagelijks met een jong, gedreven en enthousiast team.

De missie van Het Robertshuis behelst het geheel van activiteiten die ertoe leiden dat de zorg rondom het kind centraal staat en op een professioneel verantwoorde wijze uitgevoerd wordt.

Het Robertshuis biedt je een uitdagende en stimulerende omgeving. Je werkt in kleine en hechte teams, waarbij je samen aan het doel werkt: de ontwikkeling van kinderen.


De functie is te vervullen op fulltime basis (36 uur verdeeld over 5 dagen per week) of parttime basis (24 uur verdeeld over 2,5 dag per week), waarbij de enige onregelmatige dienst om de week overdag op zaterdag is ingepland.


Ook zijn er doorgroeimogelijkheden bij relevante achtergrond en passende motivatie tot senior begeleider of gedragswetenschapper; alle gedragswetenschappers, orthopedagogen en (kinder-)psychologen werkzaam binnen de organisatie zijn begonnen als junior begeleider. Het betreft een arbeidovereenkomst voor bepaalde periode, waarbij uitzicht is op een vast dienstverband.