Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Keukenmedewerker FoodforCare Radboudumc 16u

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
18
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1609001156

Heb jij affiniteit met voeding en word jij enthousiast van het werken in de keuken?
Dan is de functie als parttime portioneerder bij FoodforCare in het Radboudumc (Nijmegen) iets voor jou!

Als keukenmedewerker, ook wel portioneerder genoemd, sta je in de keuken van een afdeling en zorg jij ervoor dat de gerechtjes voor de patiënten op tijd klaar staan voor de voedingsassistenten om uit te serveren. Het bedenken en koken van de gerechten is al voor je gedaan, het enige wat jij hoeft te doen is de gerechten klaarmaken. Hieronder valt: de gerechten samenstellen uit de losse ingrediënten die al voorgekookt zijn, de gerechten verwarmen, verdelen over servies, etc.

Wij zoeken vooral iemand met enthousiasme, commitment en een flexibele instelling! Andere functie-eisen:

  • HBO/WO denkniveau
  • Ervaring in de keuken is een pre
  • Affiniteit met voeding
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt

In je beschikbaarheid is het belangrijk dat je:

  • Flexibel beschikbaar bent voor 2 á 3 diensten per week
  • Minimaal één dienst kan werken op zaterdag of zondag
  • Beschikbaar bent tijdens feestdagen zoals; Kerst, NYE, Carnaval, 4Daagse etc.
  • Minimaal één jaar beschikbaar bent

FoodforCare is een initiatief van jongeren met kanker (AYA), Maison van den Boer en werkt samen met het Radboudumc. Het Radboudumc is het eerste Nederlandse ziekenhuis dat de voedingsformule introduceert en ziekenhuis breed doorvoert. Zes keer per dag gaan er gerechten naar de patiënten. De patiënt besluit dan ter plekke wat hij of zij lekker vindt. Het assortiment bestaat uit een zeer breed aanbod verse gerechten: shakes, smoothies, salades, soepshots, snacks en een warme maaltijd in een pannetje.

ASA werft, selecteert en verzorgt de planning voor FoodforCare. Zodra jij deel uitmaakt van onze pool heb je enerzijds garantie op een mooie bijbaan voor een langere tijd en anderzijds de mogelijkheid om flexibel te werken. Daarnaast heeft FoodforCare groei en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. We bieden je daarom (verplichte) cursussen gericht op voeding en diëtetiek. Dit in combinatie met een fijn salaris, maakt dat dit een waardevolle bijbaan is, die zeker niet zal misstaan op je CV! De bruto uurlonen zijn als volgt:

17 jaar en jonger: €6,37
18 jaar: €7,43
19 jaar: €8,49
20 jaar: €9,55
21 jaar en ouder: €10,61

Voldoe jij aan de eisen en ben jij enthousiast? Klik dan hieronder op "Solliciteer direct" en laat je gegevens, motivatie en CV achter!