Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Klantenservice incl nacht

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0022839

Ja, je leest de titel goed. Deze klantenservice functie gaat 24 uur per dag door; 7 dagen per week! Uiteraard krijg jij een balans in je werkrooster want de huidige functie staat open voor 26 uur per week.
Belangrijk bij deze functie is dat je vloeiend Nederland kan en vloeiend Engels. Kan je bovenstaande twee eisen al afvinken van je lijstje? Lees dan snel verder:

Wat ga je doen in deze nacht functie:
Uiteraard wat je mag verwachten van een klantenservice. Jij beantwoordt vragen die binnenkomen via de telefoon en mail. Vooraf krijg je een (betaalde) training in het desbetreffende project of product waardoor jij de vragen kan beantwoorden. Kom je er niet uit; zijn er natuurlijk altijd nog collega's die hulp bieden.

De 26 uur per week wordt alsvolgt verdeeld: nachtdienst is van 22.00 - 08.00 uur met een extra toeslag van 50%. Aangezien je een ritme moet zien te krijgen (en er meerdere collega's s'nachts willen werken door de toeslag) is er een 3 om 3 systeem. Dan werk je 3 dagen een avond, 3 dagen vrij, 3 dagen een nacht, 3 dagen vrij enz. Hierdoor kan het dus ook goed te combineren zijn met je studie.
Bruto uurloon overdag is € 9,70. Inclusief toeslag van 50% is het bruto uurloon € 14,55.

Belangrijk is dat je minimaal een half jaar beschikbaar moet zijn aangezien ze tijd en geld in jou investeren om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

De eerstvolgende training staat in augustus gepland dus wacht niet te lang met solliciteren!

  • Jij bent minimaal een half jaar beschikbaar
  • Jij bent bereid om het 3 om 3 rooster op te pakken
  • Jij kan uiteraard vloeiend Nederlands en Engels
  • Jij hebt HBO / WO achtergrond
  • en bent uiteraard service- en oplossingsgericht naar klanten toe

Een grote internationale organsatie in Enschede waardoor je vriendschappen kan opbouwen over de hele wereld ;)

De organisatie zit in hartje Enschede vlak naast het bus- en treinstation. Zij zijn een grote internationale partij en bieden klantenservice aan in alle talen die je maar kan bedenken; van Chinees tot Spaans en van Frans tot Grieks voor alle grote wereldwijde klanten. Zo heb je zelf misschien ook wel eens met een telefoon provider gebeld en werd jouw telefoontje beantwoord door iemand die in India werkt...

Allemaal leuk en aardig, maar wat staat er tegenover al die nacht uren?
Bruto uurloon overdag is € 9,70. Inclusief toeslag van 50% is het bruto uurloon € 14,55.