Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime kwaliteitsmedewerker

ASA Enschede

Standplaats
Oldenzaal
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0026096

Voor een bedrijf in Oldenzaal zoeken wij een kandidaat die als kwaliteitsmedewerker aan de slag gaat. Je gaat de eindcontrole voeren van de producten om te zien of deze voldoen aan de gestelde eisen en naar de klant kunnen worden gestuurd. Deze controle vindt plaatst met de nieuwste apparatuur. Elke maandag is er een piek en hier hebben zij dus een nieuwe medewerker voor nodig. Dit betekent dat jij elke maandag beschikbaar moet zijn tussen 08.00 - 17.00 uur. Werktijden zijn in overleg aan te passen!

Het bedrijf zoekt een kandidaat die wilt leren in de praktijk. MBO+, HBO of UT achtergrond en enige affiniteit met techniek. Als je ervaring hebt met werken in de techniek is dit mooi meegenomen! Ze zoeken een kandidaat die leergierig is, het bedrijf staat er namelijk voor open om je veel te leren als jij dat zelf ook wilt. Een kans uit duizenden dus!

Het bedrijf zit in Oldenzaal en bevindt zich in de automotive en maakt rubberprecisieproducten voor onder andere grote namen als BMW. Er heerst een gezellige sfeer onderling de collega's. Zo is er altijd tijd voor een praatje en worden de pauze's samen gehouden. Ook stimuleert het bedrijf kennis ontwikkeling van de medewerker, je kan hier dus alles leren!

  • Een leuke (bij)baan in Oldenzaal die goed staat op je CV!
  • Een uitzonderlijke kans om veel ervaring in de praktijk op te doen
  • Een parttime job voor elke maandag
  • Een baan voor onbepaalde tijd
  • Reiskosten vergoeding
  • Startsalaris + adv toeslag
  • 8,33% vakantiegeld