Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime lunchdame- of heer

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
5
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000255

Voor een advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een lunchdame- of heer. Je gaat één vaste dag in de week aan de slag. De werktijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur. Ben jij een harde werker en op zoek naar een parttime (bij)baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als lunchdame- of heer moet je altijd klaar zijn voor het onverwachte. In de vakantieperiodes kun je ook meerdere dagen aan de slag. Ben je enthousiast, sociaal en minimaal één keer per week beschikbaar? Meld je dan aan voor deze functie!

Het advocatenkantoor is gevestigd in Den Bosch en Eindhoven. Dit zijn ook de twee vestigingen waar je aan de slag gaat! Met 70 advocaten is dit advocatenkantoor één van de 25 grootste advocatenkantoren van Nederland.

  • Marktconform salaris;
  • Uitdagende werkomgeving;
  • Vast rooster;
  • Een parttime (bij)baan;
  • Fijne werktijden.