Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Marketing stage bij ICT bedrijf

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1AV0022783

Ben jij gepassioneerd in marketing en ben jij te springen om jouw opgedane kennis toe te passen in de praktijk? Wij bij MYCB1 zijn dan op zoek naar jou!

Jij bent de gemotiveerde stagiair waar MYCB1 naar op zoek is. Iemand die kan ondersteunen met het uitdragen van onze missie om ons innovatieve data-gedreven product op de Duitse en Nederlandse markt te brengen. Hierbij ga je aan de slag met verschillende taken in de marketing, zoals het creëren en implementeren van innovatieve marketing strategieën die leiden tot meer bewustzijn, respect en relevantie bij de patiënten die baat hebben bij het gebruik van medicinale cannabis.

Voor deze stage is het belangrijk dat jij over leiderschaps- en communicatie kwaliteiten beschikt. Daarnaast past jouw creatieve, ondernemende en flexibele mindset goed binnen het team en kan jij meteen aan de slag binnen het brede spectrum van de huidige marketing kanalen (inclusief de klantenservice, die voor ons het belangrijkste is). Waar wij ook veel waarde aan hechten, is om jou de mogelijkheid te bieden om jouw schoolopdrachten/projecten te combineren met de ervaring die je bij ons opdoet. Daar krijg je ook voldoende ruimte voor.

Verder is het handig dat jij als parttime marketing stagiair:

  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • passie voelt voor de ICT wereld, een waardevolle gezondheidszorg en een patiënt gerichte aanpak;
  • 32 uur per week beschikbaar bent voor een periode van 5 maanden.

Jij mag als marketing stagiair ondersteuning bieden bij de marketing van het platform MYCB1 (gelokaliseerd in Amsterdam). MYCB1 is een data-gericht platform waarbij steun wordt aangeboden aan een explicite doelgroep van patiënten. Deze patiënten hebben bepaalde medicatie voorgeschreven gekregen die gefocust is op het reguleren van het endocannabinoïde systeem. MY staat voor een aanpak die patiënt gericht is en CB1 heeft te maken met de canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten bemiddelt van medicinale cannabis.

  • Voldoende flexibiliteit en ruimte tijdens je stage om te werken aan jouw eigen projecten/schoolopdrachten waarbij je wordt begeleid door security professionals;
  • Innovatieve werkzaamheden;
  • Ruime stagevergoeding van 350,- per maand;
  • Goede ervaring bij een hightech bedrijf;
  • Je eigen laptop, tablet en werk tas.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!