Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime medewerker schoonmaak

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
10
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0045175

Ben jij een échte aanpakker en wil je parttime aan het werk voor de komende maanden? Vind jij het daarnaast leuk om vakantieparken schoon te maken? Lees dan gauw verder!

Iedere maandag en vrijdag kan jij aan de slag op de vakantieparken De Lommerbergen en De Vers met het schoonmaken van bungalows. Dit zijn losse diensten en deze zijn flexibel in te delen op basis van jouw beschikbaarheid.

Je werkt met een leuke groep mensen en de diensten duren van 10:00 tot 15:00 uur, exclusief reistijd. Wij zullen het vervoer regelen van Nijmegen (ASA vestiging) naar Reuver en Overloon. Nadat jij samen met je team alle bungalows hebt schoon gemaakt, stap je weer met z'n allen in een busje en word je weer keurig afgezet bij onze vestiging. Hierna kun je welverdiend op de bank neer ploffen met een voldaan gevoel.

Wil jij ook onze schoonmaakpool voor CSU komen versterken? Solliciteer dan snel!

  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Je bent flexibel inzetbaar op de maandag(en) en vrijdag(en);
  • Je bent niet vies van schoonmaken en steekt graag de handen uit de mouwen.

Onze opdrachtgever is CSU, dit is een schoonmaakorganisatie die de schoonmaak verzorgd voor verschillende vakantieparken. Deze klus gaat voornamelijk voor de vakantieparken in Reuver en Overloon, het vervoer is geregeld vanuit de ASA vestiging in Nijmegen. Ook word je weer keurig afgezet bij onze vestiging.

  • Een vaste baan voor op de maandag en/of vrijdag;
  • Een baan waarbij je zeker niet stil hoeft te zitten;
  • Vervoer naar de locatie en terug;
  • Een mooi salaris van €11,27 v.a. 21 jaar en ouder.

Lijkt je dit wat? Druk dan gelijk op de oranje SOLLICITEER DIRECT knop onderaan deze vacature! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.