Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Medewerker spoelkeuken/restaurant Ziekenhuis Rijnstate

ASA Nijmegen

Standplaats
Zevenaar
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
10
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1609001172

Ben jij op zoek naar een flexibele parttime (bij)baan? Dan heeft ASA de perfecte (bij)baan voor jou!

Wij zoeken een medewerker spoelkeuken/restaurant bij onze opdrachtgever Rijnstate Zevenaar. Je werkt in de spoelkeuken van het personeelsrestaurant, in combinatie met werken in het restaurant zelf. We hebben enkele plekken voor de locatie Arnhem, Zevenaar en Velp!

Omschrijving:

Als Medewerker Spoelkeuken zorg jij ervoor dat alle vaat schoon in de schappen komt te staan. Je maakt hierbij gebruik van een grote afwasmachine die razendsnel alle borden, dienbladen, bestek, bakken, etc. schoonmaakt.

Als medewerker personeelsrestaurant zorg jij ervoor dat de medewerkers van Ziekenhuis Rijnstate hun maaltijden en snacks aan kunnen schaffen. Je zorgt ervoor dat alles aangevuld is, vult de apparaten aan, bedient de kassa en ondersteunt de koks.

  • Medewerker vergaderservice (komt soms voor): Als medewerker vergaderservice zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt wanneer er vergaderingen gehouden worden. Jij voorziet de gasten van koffie en thee en serveert het eten uit. Ook assisteer je bij recepties.

Dit betreft een flexibele (bij)baan waarin jij ingepland wordt op basis van jouw beschikbaarheid. Jij bent minsten 2 dagen per week (zowel doordeweeks als in het weekend) beschikbaar.

Je bent in deze functie dan ook een manusje van alles. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel!

Jij bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt en hard kan werken. Daarnaast ben je communicatief vaardig en representatief. Je hebt een flexibele en collegiale houding. Je bent bereid om eventueel in de weekenden te werken. Daarnaast ben jij woonachtig in of in de omgeving van Arnhem, Velp en/of Zevenaar.

Beschikbaarheid:

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar tot in ieder geval het einde van het jaar;
  • Je bent minstens 2 dagen per week beschikbaar. (Zowel in het weekend als doordeweeks)

De werktijden liggen tussen 6:30 - 22:00 uur.

Opdrachtgever is Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Er zijn locaties van het ziekenhuis in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid.

Jouw bruto uurloon is: € 10,71 (ongeacht je leeftijd)

Onderstaand een overzicht van de toeslagen die bij Ziekenhuis Rijnstate gelden:

  • 22% voor onregelmatige dienst op uren vallende tussen 06.00 uur en 07.00 uur en tussen 20.00 uur en 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
  • 38% op uren vallende tussen 06.00 uur en 08.00 uur en tussen 12.00 uur en 22.00 uur op zaterdag;
  • 47% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
  • 52% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op zaterdag;
  • 60% op uren vallende tussen 00.00 uur en 24.00 uur op zon- en feestdagen en op uren vallende tussen 18.00 uur en 24.00 uur op 24 en 31 december.

Reiskosten bedragen €0,08 ct. per km.

Tevens bouw je vakantiegeld (8%) en vakantie uren (10%) op.
Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!
Kom je er niet uit? Bel ons even, 0243240044