Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Medewerker Teststraat XL

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0033987

Heb je een (para)medische studie afgerond of studeer je momenteel geneeskunde of gezondheidswetenschappen? En maak je jezelf graag nuttig om het aantal coronabesmettingen tegen te gaan? Ga dan aan de slag als teststraat medewerker (bemonsteraar) voor de XL teststraat.

Als bemonsteraar, ook wel tester genoemd, ben jij verantwoordelijk voor het afnemen van de coronatesten bij individuen die klachten vertonen omtrent het Covid-19 virus. Je zult deel gaan uitmaken van een gemotiveerd team die gezamenlijk het doel hebben om Corona te bestrijden. Om dit te doen volg je het protocol en de maatregelen, zodat de werkzaamheden op een veilige manier uitgevoerd worden.

Het is bij deze functie mogelijk om vanaf 24 uur per week te werken maar fulltime is ook mogelijk. Je kunt dus werken naarst je studie of andere werkzaamheden.

Jij weet mensen gerust te stellen en beschikt over een dienstverlenende instelling.
Je hebt een achtergrond in de gezondheidszorg of studeert momenteel geneeskunde of bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en werkt goed in een team.
Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme.

Je komt terecht in een fijn team. Hier hebben jullie samen één doel; veilig werken en samen bijdragen aan het terugdringen van de Covid besmettingen.

Een tijdelijk dienstverband voor minimaal 3 maanden;
Een werkplek in Maastricht
Een marktconform salaris;
Reiskosten vergoeding;
Vakantiegeld en vakantie uren;
(online) trainingen.