Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime milieu en duurzaamheidsexpert stage

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0024190

Als parttime milieu en duurzaamheidsexpert stagiair zal je veel te maken krijgen met de afkorting ‘ESG’ in plaats van duurzaamheid. Deze afkorting staat voor environmental, social & governance. Hierbij wordt er gezocht naar een evenwicht tussen financieel economische resultaten, transparantie, sociale belangen en het milieu zonder de balans er tussen te verliezen. Dit is ook waar jij als milieu en duurzaamheidsexpert stagiair mee bezig zal zijn. Jouw werkzaamheden zullen te maken hebben met het onderzoeken van energieverbruik, het klimaat, gezondheid en veiligheid van het bedrijf en het opstellen van adviezen hierover. Hier kun jij zeer goed aan werken door jouw analytische vermogen, kritische blik en veel passie om moeder natuur te helpen door middel van verduurzaming.

  • Je volgt een opleiding waar duurzaamheid centraal staat (in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen);
  • In staat om goed te communiceren met collega’s en een growth mindset;
  • Sterke overtuiging dat jij met jouw kennis de wereld een stukje groener kunt maken;
  • 32 uur per week beschikbaarheid;

Als milieu en duurzaamheidsexpert stagiair ga je aan de slag bij het bedrijf MYCB1. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Het is een farmaceutisch bedrijf die ondersteunende zorg geeft aan specifieke patiënten die bepaalde medicatie voorgeschreven hebben gekregen. Deze medicatie helpt hen om hun endocannabinoïde systeem te handhaven. MYCB1 focust zich op het ontwikkelen van deze medicatie. De naam MYCB1 is een afkorting wat bestaat uit twee onderdelen. MY staat voor de aanpak die zich richt op de specifieke patiënt en CB1 staat voor cannabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten tot stand brengen van medicinale cannabis.

  • Een fijne leeromgeving waar je aangespoord wordt om je te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak;
  • Een flinke stagevergoeding van 350 euro per maand;
  • Veel begeleiding (door professionals) en tijd voor jouw eigen stage/schoolopdrachten/projecten;
  • Een aantal gadgets waar jij eigenaar van wordt (zoals eigen laptop en telefoon);
  • Belangrijke ervaring om jou te ontwikkelen tot een young professional.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!