Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(parttime) Oproepkracht

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0008765

De maandag staat weer voor de deur. Het is een rustige periode binnen je studie, daarom ben je komende week ingedeeld voor vier diensten bij verschillende opdrachtgevers. Dinsdag ben je aan het flyeren, woensdag sta je in het magazijn, donderdag avond in de winkel en op vrijdag ga je schoonmaken. Je houdt van de variatie en je geniet van de verschillende ervaringen die je op doet in het werkveld.

Jij bent iemand die het liefst zoveel mogelijk uit probeert. Je komt je afspraken na en je hebt zin om aan de slag te gaan. Daarbij ben je:

  • Woonachtig in Groningen of omgeving;
  • Op zoek naar een baan, variërend van 1 tot 40 uur in de week;
  • Wekelijks flexibel beschikbaar.

Wij zijn ASA. We willen mensen ondersteunen én we willen resultaten behalen. We helpen onze flexkrachten. We zoeken voor hen naar een baan die bij hen past en geven hen als het nodig is opleidingen of trainingen. We zijn een werkgever waar werkplezier voorop staat en waar mensen werken vanuit hun kracht, in een ondernemende en doelgerichte omgeving. We kijken verder en kiezen niet voor de gebaande paden. Dat maakt elke dag spannend en bijzonder.
ASA is het grootste en leukste uitzendbureau voor studenten en young professionals. Talenten vinden via ons een bijbaan, (startersfunctie) of een vaste baan. Al 50 jaar staan we iedere dag klaar voor onze studenten en (bijna) afgestudeerden. ASA begrijpt wat hen beweegt en biedt meer dan alleen werk. We bieden bedrijven toegang tot jong hoogopgeleid talent.

  • Een organisatie die rekening houdt met jouw planning;
  • Een multicultureel team, die niemand buiten sluit;
  • Wekelijkse uitbetaling op vrijdag;
  • Toegang tot het online trainingsplatform Goodhabitz.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in! Na jouw sollicitatie nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. Dan bespreken we jouw wensen en gaan we vervolgens op zoek naar de meest geschikte functie(s).