Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime restaurant medewerker bedrijfscatering

ASA Utrecht

Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1604001169

Jij verzorgt dagelijks samen met jouw collega's een heerlijke lunch.
Jij help met het maken van maaltijdsalades tot verse (vegetarische) soepen tot gezonde belegde broodjes.
Op sommige locaties help met het verzorgen van borrels en het uitserveren van lekkere drankjes en hapjes.
Je kan (of leert) koffies maken en daarnaast zorg je ervoor dat het bedrijfsrestaurant er spik en span uitziet.

Je begint de dag Mise en Place.
Vervolgens help je mee met het beleggen van de broodjes of het klaarmaken van de andere etenswaren en verdeel je alles over de verschillende ''stations'' in het restaurant.
Ben je creatief met eten? Dan mag je altijd jouw ideeën spuien.
Waar nodig help je vanaf 11:30 uur bij de kassa of in de spoelkeuken om de vaat weg te werken en aan het einde van de dag ruim je samen alles op.
Vaak ben je al tussen 15:30-16:00 uur (of zelfs eerder) thuis!

  • Je bent woonachtig in omgeving Amersfoort;
  • Je weet hoe je gasten een welkom gevoel geeft en kunt goed omgaan met drukte;
  • Je kan flink gas geven in een korte tijd van ongeveer 2 uur wanneer de bedrijfslunch piekt;
  • Je bent proactief en vindt het niet erg om nat en/of vies te worden en in de spoelkeuken te staan;
  • Je bent representatief en je vindt het leuk om (samen met je collega's) de locaties naar een hoger niveau te tillen;
  • Je bent flexibel -en (tijdelijk) parttime inzetbaar.

Via ASA kom je te werken bij Vitam; de gezonde bedrijfscateraar. Door duurzaam, vitaal én verantwoord te ondernemen, draagt VITAM bij aan het welzijn van haar gasten, opdrachtgevers en collega’s. In de 15 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben zij een eigen passie voor eten en drinken ontwikkeld.
Elk bedrijfsrestaurant is anders en elk bedrijf is anders. Binnen de ene organisatie werk je samen met 5-7 collega's om een lunch te verzorgen voor 300-400 gasten per dag. Binnen de andere organisatie werk je maar met z'n tweeën en verzorg je samen de lunch voor circa 50-100 gasten.
Elk restaurant heeft haar eigen team. Hoe groter de organisatie, hoe groter het team.

Wat maakt Vitam zo leuk?

  • Je leert één of meerdere organisaties kennen;
  • Je leert veel verschillende soepen, broodjes en salades te maken;
  • Je wordt het visitekaartje van het bedrijf;
  • Je hebt veel contact met zowel jouw collega's als de medewerkers binnen het bedrijf;
  • Je leert creatief om te gaan met eten;
  • Sta je langer op één locatie? Pak je de werkzaamheden snel op? Dan heb je kans dat de restaurantmanager je meeneemt in meerdere werkzaamheden;
  • Je bent altijd omringt door heerlijk eten!

Inclusief ADV vergoeding verdien je tussen €11,17 - €11,57 per uur (ongeacht leeftijd)!*

  • *ADV vergoeding is 6,32% boven op je uurloon;
  • Reiskostenvergoeding tussen 12 en 30 km enkele reis, maximaal €6,00 netto per gewerkte dag.
  • Flexibel rooster;
  • Het leuke van de catering, zonder het werken in de weekenden;
  • Kennis maken met meerdere organisaties;
  • Genoemd salaris is op basis van de cao bedrijfscatering welke van toepassing is op 95% van de locaties.

Wil jij werken bij dit topbedrijf?
Reageer dan snel op deze vacature!
Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.
Tijdens dit gesprek stemmen we af wat wij van jou verwachten en wat we jou kunnen bieden.
Indien dit een match is, nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een intake gesprek.
Zijn we beide enthousiast? Morgen een dienst vrij? Dan plannen we je direct in!