Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Sales/Marketing stage bij MYCB1

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0024192

Als parttime sales/marketing stagiair heb jij een centrale positie bij MYCB1 en je zal vanaf de eerste dag meegenomen worden in onze business development. Dit is voor jou makkelijk om bij te benen aangezien jij al beschikt over een commerciële mind-set. Hierbij vind je het niet lastig om zelf verantwoordelijkheid op je te nemen en haal je energie uit het samenwerken met een hecht en internationaal team. Daarnaast deins je niet weg voor een uitdaging om iemand te overtuigen en bent enthousiast in het bedenken van nieuwe wervingsstrategieën.

Elke dag van deze stage zal hierdoor een nieuwe uitdaging op je wachten waardoor er dus veel afwisseling zal zijn qua werkzaamheden. Hier moet je tegen kunnen (en, het belangrijkste, vooral plezier uithalen).

  • Je volgt een opleiding waar marketing een grote rol speelt (zoals commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie of een soortgelijke opleiding);
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een growth-mindset;
  • Ambitie om de beste uit de dag te halen;
  • Een beschikbaarheid van 32 uur in de week;

Als sales stagiair ga je aan de slag bij het bedrijf MYCB1 (gelegen in Amsterdam). Dit is een farmaceutisch bedrijf die belangrijke zorg en ondersteuning geeft aan een specifieke doelgroep van patiënten. Deze patiënten hebben namelijk medicatie voorgeschreven gekregen die hen helpt om het endocannabinoïde systeem te handhaven. MYCB1 houdt zich bezig met het ontwikkelen van deze voorgeschreven medicatie. De naam MYCB1 is een afkorting wat bestaat uit twee onderdelen. MY staat voor de aanpak die zich richt op de specifieke patiënt en CB1 staat voor canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten tot stand brengen van medicinale cannabis.

  • Veel vrijheid om te werken aan jouw eigen stage/schoolopdrachten/projecten met ondersteuning van marketing professionals om jou hierin goed te begeleiden;
  • Hoge stagevergoeding van 350 euro per maand;
  • Relevante ervaring bij een snelgroeiend ICT bedrijf bestaand uit young professonals en experts;
  • Verschillende gadgets, zoals een eigen laptop en telefoon;
  • Gezellige collega’s die een mooie uitbreiding zijn voor jouw netwerk.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!