Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime schoonmaak medewerker

ASA Apenheul

Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0036717

Wil jij extra geld verdienen en jouw steentje bijdrage?

Wij zijn op zoek naar parttime schoonmaak medewerkers die samen met ons de strijd tegen corona aan willen gaan in de zorg. De medewerkers in de schoonmaak van Hago Zorg zorgen voor een schone omgeving bij diverse zorginstellingen. Je zorgt voor een schone zorgomgeving voor patiënten, cliënten en bewoners.

Naast het feit dat jij dol bent op de schoonmaak, ben je ook nog eens heel zorgzaam. En juist die combinatie maakt jou de perfecte kandidaat!

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en desinfectie van de Cohort afdeling. Je draagt zorg voor de schoonmaak van de kamers van cliënten inclusief de sanitaire ruimtes. Ook maak je de gangen en de algemene ruimtes schoon en zorg je voor schone bedden en het opmaken van de bedden van cliënten.

Wij zijn op zoek naar medewerkers van maandag t/m zondag van 08:00-11:00 uur. De werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

  • Je bent de aankomende dagen beschikbaar;
  • Woonachtig in omgeving van Apeldoorn.

Samen met nog zo’n 100 zusterbedrijven zijn zij onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. Met meer dan 35.000 collega’s zorgen zij voor schone ziekenhuizen, schone treinen, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en een schoon vliegveld. Bij Hago Zorg doen zij dat met 3.700 collega’s in de zorg. En zijn zij met een omzet van zo’n € 100 miljoen marktleider binnen het vakgebied. Schoonmaken in de zorg is een vak apart. Niet alleen is schoonmaak en hygiëne binnen de zorg van levensbelang, het vraagt ook om mensgericht werken en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak held?

  • Bruto uurloon van €11,27 vanaf 21 jaar;
  • Weekendtoeslag van 150%;
  • Een tijdelijk dienstverband;
  • Wekelijks of vier-wekelijks uitbetaald worden;
  • Toegang tot GoodHabitz; het platform van ASA voor persoonlijke ontwikkeling;