Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Schoonmaak medewerker Apenheul

ASA Apenheul

Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
8
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0038184

Weet jij van aanpakken en geniet jij ervan om jouw schoonmaakkwaliteiten in te zetten om Apenheul schoon te houden? Dan hebben wij de baan voor jou!

Door de dag heen loop je langs de loslopende apen, maak je even een kijkje bij het Gorilla- Eiland en zie je hoe de Ringstaart Maki’s liggen te zonnen.
Er zijn vier sanitaire gebouwen door het park heen waar jij verantwoordelijk voor bent. Ook moet je langs de apen en door het park om de verschillende contact punten bij te vullen of schoon te maken. Abonnement bij de sportschool is niet meer nodig, terwijl je wel kan genieten van de slingerende, springende en brullende apen.

Jij bent iemand die het geen probleem vind om zelfstandig te werken, maar je werkt ook goed samen. Ook vind jij het belangrijk om glans aan de dag te geven voor de bezoekers, door de verschillende voorzieningen schoon te houden.
Jij hebt oog voor hygiëne en netheid en bent minimaal 7 uur beschikbaar ook in de weekenden en tijdens feestdagen.

 • Je bent gastvrij, collegiaal en stressbestendig;
 • Je kan goed omgaan met wisselende drukte en veel lopen door het park;
 • Je bent beschikbaar vanaf eind maart en je kunt zowel doordeweeks als in de weekenden, tijdens feestdagen en in de vakanties ingezet worden;
 • Je hebt oog voor hygiëne en vind het belangrijk om plekken schoon te houden;
 • Je bent parttime beschikbaar, minimaal 7 tot 8 uur op een dag;
 • Je bent 16 jaar of ouder.

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit met het spotten van ruim 300 apen van 35 verschillende soorten en het genieten van de heerlijke softijs en snacks die er in de verschillende horeca puntjes te vinden zijn.
De gorilla-voeder presentatie werd tijdens de Diamond Theme Park Awards uitgeroepen als Beste Dierendemonstratieshow. Het park is in 2020 uitgebreid met een nieuwe speeltuin, restaurant en de grootste insectenmuur van de wereld. Tussen de loslopende apen leren de bezoekers meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

 • Bruto salaris van €3,57 bij 16 tot € 10,34 bij 21+
 • Leuke events & feestjes zoals een zomerfeest en teambuildingsactiviteiten (wanneer het weer mag);
 • Je kan een studiepas aanvragen, hier mag je 2 tot 6 mensen gratis mee nemen naar Apenheul en krijg je 20% korting in het park;
 • 50% korting op de Club van Elf;
 • Je werkt op een super mooie locatie midden in de natuur en tussen de apen;
 • Reiskosten krijg je vergoed van €0,19 per km tot max. €5,70 op een dag.
 • 50% extra als je werkt tijdens de feestdagen;
 • Je werkt op veel verschillende plekken in het park;