Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Schoonmaak | Tropisch park Vakantiepark Schaijk

ASA Eindhoven

Standplaats
Oss
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
10
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1610000859

Wil jij lekker uitslapen op tijd weer klaar zijn en het ultieme vakantiegevoel ervaren tijdens jouw werkzaamheden? ASA heeft voor langere periode schoonmaakdiensten op ons tropisch vakantiepark in Schaijk. Je werkdag begint om 10:00 en voordat je het weet kun je rond de klok van 15:00 weer naar huis!
Op maandag en vrijdag vind de wisseling van tijdelijke bewoners plaats. Uiteraard begint het warme welkom bij binnenkomst in hun vakantie bungalow of villa wat door jou tot in de puntjes verzorgd en schoon is.

  • Je bent 1 en/of 2 diensten per week beschikbaar (diensten zijn 5 uur);
  • Je bent beschikbaar op maandag en/of vrijdag;
  • Je woont in de omgeving van Oss/Schaijk
  • Je maakt nauwkeurig schoon en bent een echte aanpakker;
  • Je houdt van de gezelligheid die bij een Roompot vakantiepark hoort.

De opdrachtgever van dit schoonmaakwerk is CSU. Zij zorgen er al jarenlang voor dat de bungalowparken en bijbehorende accommodaties schoon en fris zijn voor alle vakantiegangers.

Een vliegende start. Met ASA.
Daar sta je. Met je studierooster of diploma in de pocket. Je gaat voor een waanzinnig mooie carrière, dat spreekt voor zich. Jij gaat voor de top. Groeien. Jezelf ontwikkelen. Jij grijpt elke kans die je pakken kunt. Jij wilt een vliegende start.

ASA helpt studenten en young professionals om die vliegende start te maken. Want jong talent fascineert ons. Wij willen weten hoe ze in elkaar steken. Wat ze belangrijk vinden, wat hun ambities zijn. Zodat wij ze kunnen helpen om hun talent te ontwikkelen binnen organisaties die daardoor kunnen groeien. Sneller en met meer resultaat.

Jij ziet dat zitten? Kom maar op. Wij zorgen voor een fantastische baan, goed te combineren met studie of andere verplichtingen. Afwisselend werk waarmee je lekker verdient. En liefst ook veel bijleert. Of we helpen je aan de perfecte startersfunctie, die helemaal bij je opleiding en ambities past. En dan vlieg jij door naar de volgende stap in je loopbaan. En de volgende…

Een leuke baan op locatie bungalowpark Roompot Vakantiepark Schaijk.. Een gezellige werkplek waar je tussen de vakantiegangers loopt en lekker bij kunt verdienen.

  • Een tijdelijke baan of vaste baan;
  • Twee dagen per week werken;
  • Salaris? 22 jaar en ouder - € 10,51
  • Wekelijks uitbetaald
  • Vergoeding van je reiskosten.