Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime superheld(in) gezocht

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1609000828

Hallo!

Bij de Anac zijn we op zoek naar dé kandidaat die het leuk vind om de Anac op de kaart te zetten. Bij de Anac kom je in aanraking met verschillende taken en dat maakt je werk over het algemeen leuk. Zeker wanneer je tijdens je werk met veel verschillende mensen in contact komt.

Voor de Anac in Nijmegen hebben we een plek over voor een positief ingestelde dame of heer die graag op de bakkerij afdeling aan de slag gaat om de klanten zo goed mogelijk te bedienen en de winkel tiptop in orde houdt. Jij zorgt er dus voor dat de klanten met een goed gevulde maag de deur uitgaan. Als bakkerij medewerker werk je samen met andere collega's op de afdeling, dus er is gezelligheid genoeg te vinden! De werktijden liggen tussen 06:00 en 23:00, verdeeld over een ochtend, middag en avondshift.

Deze functie is voor 24 tot 32 uur per week tot en met eind september. Ideaal wanneer je de komende tijd geen vakken hoeft te volgen, of wilt sparen voor een reis!

Je bent:

  • in staat om mensen lachend de deur uit te laten lopen;
  • iemand die nadenkt over hoe de omzet verhoogd kan worden;
  • Flexibel inzetbaar, doordeweeks en in het weekend
  • communicatief vaardig
  • niet/weinig op vakantie van juli t/m september

ANAC is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten en tankstations in België en Nederland. Bij ANAC kunnen automobilisten elke dag terecht, van maandag t/m zondag!

ANAC biedt iedereen de kans om te groeien. Je begint als junior medewerker en je kunt doorgroeien naar hogere functies zoals: medewerker - senior medewerker - assistent teamleider etc. Bij deze hogere functies hoort natuurlijk ook een hoger salaris. In je rol als junior medewerker kun je dus doorgroeien naar "medewerker", en binnen korte tijd al een hoger uurloon verdienen! En na een jaar ga je sowieso omhoog in je salaris.

Daarnaast bieden we je een leuke baan waar je langere tijd kunt blijven.

Bruto uurlonen junior tankstation medewerker/medewerkster:

23 jaar en ouder - 10,41
21 jaar - € 9,94
20 jaar - € 7,95
19 jaar - € 5,86
18 jaar - € 4,97

Heb jij interesse en kom jij het team in Nijmegen versterken? Solliciteer dan direct!