Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime tijdelijk klantenservice medewerker

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
12
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1611000511

Ben jij 4 uur per dag beschikbaar als klantenservice medewerker én ben je op zoek naar een leuke plek om ervaring op te doen? ASA Tilburg is op zoek naar een klantenservice medewerker voor 12 uur per week voor Uitgeverij Zwijsen. Deze 12 uur zijn verdeeld over 4 dagen per week. De uiteindelijke werkdagen en tijden zijn: maandag t/m donderdag van 14:00 – 17:00. Tijdens deze 3 uur per dag ben je voornamelijk bezig met het nabellen van huidige klanten van Uitgeverij Zwijsen. Je doel: zoveel mogelijk nieuwe afspraken plannen voor de managers!

  • Communicatief vaardig
  • Je staat open om in een jong en dynamisch team te werken
  • Klantenservice ervaring is een pré, geen must
  • 12 uur per week beschikbaar van maandag t/m donderdag

Uitgeverij Zwijsen is een uitgeverij die voornamelijk in contact staat met basisscholen. Zij ontwikkelen lesmethodes die op de basisscholen geïmplementeerd kunnen worden en als hoofddoel hebben zij om het leerproces voor de kinderen zo efficiënt mogelijk in te delen. Op de klantenservice afdeling waar jij kan komen te werken, werk je iedere dag samen met collega’s om de huidige klanten na te bellen over hun interesse over nieuwe lesmethode en hopelijk kan je hierdoor een voorlichtingsdag plannen op de scholen!

  • Een tijdelijke baan voor 3 – 6 maanden
  • Plek om voldoende klantenservice ervaring op te doen
  • Je begint met een training en zal ingewerkt worden door je collega’s
  • Wekelijkse of maandelijkse betaling