Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime vakantiebaan

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Vakantiewerk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0044588

Het is weer tijd voor T-shirts en ijsjes! De mooiste tijd van het jaar is aangebroken, en de beste manier om deze door te komen is middels een leuke vakantiebaan. Daarvoor hebben wij een aantal vacatures in de regio Tilburg voor jou in petto. Dus ben jij op zoek naar tijdelijke baan, of ben jij niet vies van een klusje her en der? Schrijf je dan nu in voor onze zomerpool! Wij nemen dan contact met je op als wij een job hebben voor jou.

  • Je bent op zoek naar een tijdelijke baan, parttime bijbaan of klus.
  • Je wilt graag wat (bij)verdienen in de zomer.
  • Je bent een aanpakker en betrouwbaar
  • Je bent beschikbaar aankomende zomer

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in een relatie met onze flexkrachten en bieden jou de baan die bij je past!

  • Een leuke zomerbaan of losse klussen.
  • Mogelijkheid tot wekelijke uitbetaling van het loon.
  • Opbouw van 8% vakantiegeld.
  • Salaris afhankelijk van welke baan of klus je oppakt.