Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime verkoopmedewerker bij de Anac (m/v)

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1609000828

Voor de ANAC in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een parttime medewerker die graag aan de slag gaat op de bakkerij afdeling voor 24-32 uur in de week. Je werkt zowel doordeweeks als in het weekend tot in ieder geval eind september.

Jij bent er verantwoordelijk voor dat de bakkerij afdeling er goed uitziet en dat de klanten met een goed gevulde maag naar huis gaan. Als bakkerij medewerker ga je graag het gesprek aan met de klanten en voorzie je hen van heerlijke versbereidde broodjes.. Persoonlijke aandacht is waar het om draait. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een schone werkplaats. Wellicht ben je al bekend met de term HACCP. Indien dit nog niet zo is, ga je hier alles over leren. Hygiëne en kwaliteit staan namelijk hoog in het vaandel bij de Anac. Wil jij hier aan bijdragen?

Je bent:

  • in staat om mensen lachend de deur uit te laten lopen;
  • iemand die nadenkt over hoe de omzet verhoogd kan worden;
  • Flexibel inzetbaar, doordeweeks en in het weekend
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je gaat niet/weinig op vakantie van juli t/m september

ANAC is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten en tankstations in België en Nederland. Bij ANAC kunnen automobilisten elke dag terecht, van maandag t/m zondag!

ANAC biedt iedereen de kans om te groeien. Je begint als junior medewerker en je kunt doorgroeien naar hogere functies zoals: medewerker - senior medewerker - assistent teamleider etc. Bij deze hogere functies hoort natuurlijk ook een hoger salaris. In je rol als junior medewerker kun opgegeven moment doorgroeien naar "medewerker", en dus binnen korte tijd al een hoger uurloon verdienen! Deze doorgroei moet overigens binnen een jaar gebeuren, dus na een jaar ga je sowieso omhoog in je salaris.

Daarnaast bieden we je een leuke baan waar je langere tijd kunt blijven.

Bruto uurlonen junior tankstation medewerker/medewerkster:

22 jaar en ouder - € 9,82
21 jaar - € 8,35
20 jaar - € 6,87
19 jaar - € 5,40
18 jaar - € 4,67

Heb jij interesse en kom jij het team in Nijmegen versterken? Solliciteer dan direct!