Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verkoopmedewerker Duty Free Schiphol

ASA Hospitality

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
24
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0003788

Voor verschillende Duty Free winkels op Schiphol zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers. Je komt te werken in een dynamische en internationale omgeving waar reizigers terecht kunnen voor de nieuwste gadgets en elektronica. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

De Duty Free winkels waar jij komt te werken zijn gericht op elektronica en gadgets. In het assortiment zitten onder andere telefoons, audio artikelen, scheerapparaten, haarstyling apparaten en verschillende soorten camera's. Kortom; alles wat de zakenreiziger / vakantieganger nodig kan hebben voordat zij het vliegtuig instappen naar hun bestemming. Jij adviseert klanten over de nieuwste gadgets en elektronicaproducten. Door de juiste vragen, weet jij de behoefte van de klant te achterhalen en welk product het beste bij de klant past. In deze veelzijdige verkoopfunctie werk jij ook mee aan de algehele presentatie van de winkel door schappen bij te vullen en promotionele acties goed zichtbaar te plaatsen. Willen klanten afrekenen? Dan draai jij je hand ook daar niet voor om en spring je bij achter de kassa.

Deze functie start in januari.

Jij vindt het leuk om klanten aan te spreken en weet ze mee te nemen in jouw enthousiasme over de producten. Daarom is het voor deze functie belangrijk dat je affiniteit hebt met elektronica en dit ook over kan brengen op de klanten. Verder:

 • Ben jij flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur per week (de werktijden liggen tussen 05:00-22:00 uur);
 • Ben jij ten alle tijden in gelegenheid om op Schiphol te komen (in overleg is er parkeergelegenheid);
 • Kan jij Nederlands en Engels vloeiend spreken;
 • Jij bent vanaf januari beschikbaar;
 • Is ervaring als verkoper een grote pré.

Voor het werken op Schiphol is een Schipholpas verplicht. Wij regelen de aanvraag voor je, maar dit kan alleen als je afgelopen 8 jaar ingeschreven hebt gestaan bij een Nederlandse gemeente.

Capi Lux is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de Duty Free markt. Op Schiphol alleen al beschikken zij over vier winkels (voor en achter de douane) Verder beschikken zij over winkels op: Stockholm, Gotenburg, Hainan, Johannesburg, en Kopenhagen. In de winkels van Capi Lux vindt je enkel de beste A merken.

Tijdens de aanvraag van de Schipholpas (+/- 4 weken) kan je beginnen met de winkel voor de douane. Hier zul je uitgebreid getraind worden over o.a. het assortiment bij Capi Lux. Zodra jij de Schipholpas ontvangen hebt, ben je klaar om bij één van de winkels achter de douane aan de slag te gaan, dit zal uiteindelijk ook jou vaste werkplek worden.

Deze functie start in januari.

 • Werken met de nieuwste elektronicaproducten van verschillende A-merken;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, met een maximum van €9,92 per dag
 • Mooie toeslagen tijdens de weekenden en avonduren (dit varieert tussen de 50% en 200% toeslag op je salaris!)
 • Mogelijkheid om een bonus bovenop je salaris te krijgen. Deze bonus kan oplopen tot €300,00 per maand.
 • Werken in een internationale en dynamische locatie
 • Parttime vast werk (fulltime in overleg ook mogelijk)
 • Elk halfjaar een gaaf personeelsfeest met al jouw Schipholcollega’s
 • De mogelijkheid om twee keer per jaar tijdens de personeelsverkoopmiddag producten uit onze winkels tegen een gereduceerd tarief te kopen.
 • Met behulp van een betaalde online training krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie.
 • Marktconform salaris

Sollicitatieprocedure
Interesse of vragen? Reageer dan via de solliciteer button! Door deze snelle procedure is het mogelijk om volgende week al te starten!
Hoe ziet het sollicitatieprocedure eruit?
1) Binnen 48 uur nemen wij telefonisch contact met je op
2) Intakegesprek bij ASA
3) Sollicitatiegesprek bij Capi Lux
4) Eerste werkdag