Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime weekendwerk Carwash

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000518

Wil jij in het weekend wat bijverdienen? Ben jij klantvriendelijk en niet bang voor vieze handen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar medewerkers die op zaterdag én zondag beschikbaar zijn voor de Carwash in Tilburg. Bij de Carwash werkt een gezellige groep medewerkers, dit maakt het werk erg leuk. De diensten zijn van 08:00 tot 18:00 uur, waardoor je lekker wat uren kan maken. Als medewerker bij de Carwash ben jij het stralende middelpunt van de wasstraat en/ of interieurbaan. Tijdens je dienst zorg je ervoor dat klanten snel en tevreden met een schone auto vertrekken!

  • Je bent betrouwbaar;
  • Je bent representatief;
  • Je kan goed met tijdsdruk omgaan;
  • Je bent op zaterdag en op zondag beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met auto’s.

Het bedrijf is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in België en Nederland. Bij de Carwash kunnen automobilisten elke dag terecht, van maandag tot en met zondag.

  • Een vaste werkplek in het weekend;
  • Wekelijkse uitbetaling van je salaris;
  • Een gezellige groep collega’s.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan direct!