Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime werken wanneer het jou uitkomt! (Flexwerk)

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0017071

Bij ons ASA Enschede kan dat! Bij ons kan je werken wanneer jij wil, altijd goed afgestemd op jouw persoonlijke rooster. Er zijn korte dagdiensten beschikbaar tot langere parttime en fulltime diensten. Dit kan in de horeca zijn of als magazijnmedewerker en of winkelmedewerker. Wij hebben veel verschillende diensten bij veel verschillende organisaties wat zorgt voor veel afwisseling. Hiermee kun je een kijk je nemen binnen de verschillende branches en tegelijkertijd pimp jij je CV.

  • Jij bent flexibel inzetbaar
  • Jij wilt part time werken
  • Jij bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Jij houd van variatie in werkzaamheden
  • Je bent bereid verschillende werkzaamheden aan te nemen

ASA Talent durft zichzelf te zijn. Dit zie je overal binnen het bedrijf terug. Kernwoorden hierbij zijn onder andere, daadkrachtig, gedreven, persoonlijk en dit alles met een vleugje humor. Dit is hoe wij ons zelf omschrijven. ASA Talent is 50 jaar geleden opgericht en sindsdien weten wij het aanwezige talent uit de markt te halen en nog belangrijker, aan ons te binden. ASA Talent durft te investeren in de relatie met de flexkrachten. We leren onze kandidaten echt kennen en weten hierdoor wat hun drijft en motiveert. Buiten dit alles investeert ASA Talent in digitalisering en innovatie. De wereld is constant in verandering, zo ook de wereld van ons als uitzendbureau. ASA Talent blijft zichzelf ontwikkelen met de tijd.

Afhankelijk van het bedrijf, de werkzaamheden en de duur van de functie verdien je een minimum van tenminste €9,54 vanaf 21 jaar en ouder!
Hier boven bouw je altijd 8,33% vakantiegeld op.

  • Werkplek in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo;
  • Vakantiewerk bij tijdelijke opdrachtgevers;
  • Vast flexibel werk;
  • Tijdelijk werk;
  • En nog veel meer!