Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Pedagogisch medewerker aan huis (parttime)

ASA Onderwijs

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1627001140

Jij houdt van kinderen en vindt het heerlijk om de hele dag de orde te houden in een druk huis. Je bent de rust zelve, lief en verzorgend, maar kan ook hard optreden wanneer dat moet. Dit zijn drie woorden die jou omschrijven: sociaal, zelfstandig en ondernemend.

Gaat dit over jou? Lees dan verder!

Verschillende gezinnen in Utrecht zijn op zoek naar parttime gastouders die op vaste dagen in de week het volledige huishouden kunnen overnemen. Je bent een pedagogisch medewerker aan huis! 's Ochtends breng je de oudste naar school, daarna zorg je met al je liefde voor de andere kinderen. Spelen, voorlezen, knutselen: jij onderneemt van alles. Omdat ieder kind anders is, pas je maatwerk toe en zorg je dat iedereen blij en tevreden is. Je ziet wat de behoefte van de kinderen is en handelt daar ook naar.

Je helpt overdag ook mee met het huishouden en voert kleine klusjes uit. Ook denk je mee over een gezonde, lekkere lunches en geef je verantwoorde tussendoortjes. Aan het einde van de middag tref je misschien zelfs voorbereidingen voor het avondeten. Jij zorgt ervoor dat ouders met een gerust hart het huis verlaten en terugkomen in een oase van rust. Jij zorgt voor de perfecte balans in huis! Wil je nog verder gaan? Ga dan met de ouders in gesprek over opvoedideeën en pedagogische plannen!

Je beschikt minimaal over een MBO-diploma in de richting welzijn. Jij:

  • Hebt een open, zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid;
  • Staat stevig in je schoenen en weet grenzen aan te geven;
  • Kunt orde bewaren;
  • Bent in het bezit van een kinder-EHBO-diloma en een VOG, of bent bereid deze te halen;

Oppas Madelief is een oppascentrale die is opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. Ze zijn begonnen in Delft, maar zijn door groot succes verder gegroeid. Inmiddels verzorgt Oppas Madelief oppassers en gastouders in 22 steden in Nederland, België, Noorwegen en Duitsland.

  • Een perfecte match, zodat jij terecht komt bij het gezin dat je zoekt dat aansluit bij jouw wensen;
  • Oppas Madelief biedt je interessante workshops, lezingen en trainingen aan, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen;
  • Een salaris tussen de €12,- en €15,- per uur;
  • Werken onder de dienstregeling aan huis (onbepaalde tijd).

Wanneer we je gegevens ontvangen, sturen we deze directdoor naar Oppas Madelief. Zij zullen dan contact met je opnemen.