Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Pedagogische topper bso (parttime)

ASA Onderwijs

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
5
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1627001147

Krijg jij energie van kinderen, houd je van prikkels en onderneem je graag van alles? En zoek je daarnaast een parttime, flexibele baan? Dan ben jij onze nieuwe pedagogische topper!

Als pedagogisch medewerker bij deze BSO in Utrecht draag jij - na schooltijd - zorg over een groep kinderen in een Utrechtse wijk. Je haalt ze op van school en onderneemt daarna van alles met ze. Heb jij een eigen hobby die je graag met anderen deelt, zet dan je eigen 'clubje' in de BSO op. Kinderen kunnen zich zelf inschrijven voor jouw kook-, voetbal of schilderclub!

Je hebt minimaal een MBO-diploma afgerond volgens de eisen van de CAO Kinderopvang (voor kwalificaties, zie https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker). Verder:

  • Ben je energiek en neem je graag initiatief;
  • Onderneem je graag van alles en ga je uitdagingen niet uit de weg;
  • Schep jij een sfeer waar iedereen zich veilig en prettig in voelt;
  • Ben je flexibel en kun je goed in teamverband functioneren.

Deze BSO heeft verschillende locaties in één gezellige Utrechtse wijk. De opzet is kleinschalig: deze opvang is een verlengde van de vertrouwelijke huiskamer.

  • Een flexibele en uitdagende baan binnen schaal 6 van de CAO Kinderopvang (v.a. €13,13 per uur);
  • Een werkplek met de mogelijkheid om ideeën waar te maken en initiatieven te ontplooien;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • De mogelijkheid om verschillende functies in zorg en onderwijs te combineren!

Heb je een opleiding afgerond die ook volstaat in het onderwijs? Combineer dan het werk op een BSO bijvoorbeeld met werken in het basisonderwijs! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Solliciteer direct en we nemen contact met je op!