Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ploegleider (foodproductie)

ASA FFA Professionals

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0011443

Nomnomnom! Een werkgever om je vingers bij af te likken. Deze organisatie is de grootste fingerfoodproducent van de Benelux en als marktleider sterk groeiend. Genoeg ruimte om door te groeien dus! Heb jij van nature een talent voor het coachen van medewerkers? En ben je daarnaast een ‘’pietje precies’’ als het gaat om kwaliteitsnormen? Dan ben jij onze passievolle productieleider!

Hoe ziet jou dag eruit als productieleider?
’s Ochtends begin je met een dagstart. Je neemt al jouw productiemedewerkers mee in de dagelijkse bezigheden, zoals…… in jouw uitleg neem je medewerkers mee in de werkzaamheden. Je communicatie is daarin helder en duidelijk, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Daarnaast is jouw enthousiasme voor food aanstekelijk, zo motiveer je jouw productiemedewerkers om dat stapje extra te zetten.

Later op de dag zie je dat sommige productiemedewerkers zich niet helemaal goed aan de kwaliteitsnormen/hygiëne code houden. Jij zit hier scherp op. Je verwacht hoge kwaliteit van je medewerkers. Je spreekt de medewerkers hierop aan, maar je leidt ze ook op om voortaan deze fouten niet meer te maken.

Aan het eind van de dag bespreek je de resultaten en de processen met de operations manager. Je neemt daarin bijv. mee waarin het team nog kan groeien. Je bent bekend met de LEAN methode, daarbij ben je constant op zoek naar wat beter en efficiënt kan. Daarnaast ben je gespecialiseerd in het drukken van de kosten, want je weet om een bedrijf runnende te houden je op ‘’de kleintjes moet letten.’’

 • Je hebt dé skills als het gaat om procestechniek, voedingsmiddelentechnologie of een aanverwante opleiding;
 • Je hebt 3-5 jaar werk ervaring binnen de food business of een gerelateerde functie;
 • Je bent een ‘’pietje precies’’ op het gebied van kwaliteitsnormen. Veiligheid en hygiëne staan daarbij bovenop je lijstje;
 • Kwaliteiten leveren is waar je ’s ochtends je bed uitkomt;
 • Je hebt leidinggevende skills. Je weet hoe je je productiemedewerkers gemotiveerd houdt;
 • Je bent niet bang om knopen door te hakken en jouw communicatie is glashelder;
 • Je krijgt er energie van om in een constant veranderde dynamische omgeving te werken;

De opdrachtgever is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De kwaliteit van de merken en producten maakt dat ze al meer dan 30 jaar marktleider zijn in de minisnacks voor heel Europa. De merken van dit bedrijf zijn favoriet bij horecagelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat fingerfood steeds relevanter wordt. Het is onze missie om onze producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

De best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker staan centraal. Op de locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 100 personen. De locatie is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Wageningen en Ede. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega die de missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

 • Een mooi salaris op basis van werkervaring;
 • Een vaste eindejaars uitkering, ATV dagen. Kijk, dat zijn nou eens goede secundaire arbeidsvoorwaarden!
 • Een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. In deze onzekere tijden bieden we jou vastigheid;
 • Een organisatie waarin er vele doorgroeimogelijkheden zijn en we meebouwen aan je toekomst door bijv. opleidingen
 • Mensen met ambitie zijn hier zeker aan het goede adres; je kan bij deze fingerfood producent je eigenaarschap en gedrevenheid meer dan kwijt.

Enthousiast geworden? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer direct hieronder.

Als je meer over de functie of organisatie wilt weten, neem dan contact met mij op via mail / tel. Nr. – We kunnen daarvanuit een video intake inplannen om kennis te maken. Ik spreek je snel!