Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productieleider Food | Tilburg

ASA Food Feed Agri

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0003148

Voor het snelst groeiende foodbedrijf in Nederland steek jij je handen uit de mouwen.

Jouw doel is om samen met je team ervoor te zorgen dat de vleesproducten op de juiste manier de productielocatie in Tilburg verlaten, op weg naar het eigen distributiecentrum in Boxtel.

De productielocatie in Tilburg is verdeeld in verschillende segmenten. Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Voorbereiding Inpak, waar de gegaarde en teruggekoelde producten voorbereid moeten worden, voordat ze worden ingepakt;
 • Inpak, waar de eindproducten met moderne machines worden ingepakt, alvorens ze naar het distributiecentrum worden vervoerd;
 • en De expeditie, waar de eindproducten het pand verlaten en alle hulpstoffen en verpakkingen binnenkomen.

Dagelijks ben je bezig met het afstemmen, plannen, uitvoeren, evalueren en verbeteren van het inpakproces. Ook bewaak je tijdens dit proces het naleven van verschillende voorschriften, zoals HACCP, Arbo, IFS, en veiligheidsvoorschriften.

Jouw team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, zowel vaste collega's als flexmedewerkers tijdens piek-momenten. Er wordt op verschillende tijden gewerkt. Je stuurt de medewerkers samen met de meewerkend voormannen aan en bent met hen (mede)verantwoordelijk dat de werkzaamheden volgens de geldende werkinstructies en afspraken worden uitgevoerd. Je faciliteert en motiveert het team om gezamenlijk tot optimale prestaties te komen, geeft hen de ruimte voor verbetering en vraagt actieve input.

Er is wekelijks overleg met verschillende afdelingen, zoals Productie, bedrijfsbureau en R&D. Tijdens deze overleggen doe je voorstellen ter optimalisering van het productieproces. Hierbij wordt strategisch denken en kennis van procesoptimalisatie gevraagd. Je zorgt er uiteraard ook voor dat die verbeteringen worden geïmplementeerd!
Tevens plan je zelf overleg in met je afdelingen.

Je rapporteert aan de Plant Manager.

Je bent een people manager die zich thuis voelt in de voedingsmiddelenindustrie. Begrippen als HACCP en IFS zijn voor jou bekend. Je bent praktisch ingesteld, maar put uit inhoudelijke vakkennis. Doordat jij communicatief vaardig bent en kunt schakelen tussen verschillende niveaus, ben jij goed in staat het team te motiveren en het beste in jezelf, én je collega's naar boven te halen.

Jij gaat geen uitdaging uit de weg!
Je denkt in oplossingen, juist niet in problemen. Door jouw analytische en kritische blik ben je in staat vooruit te denken en verbeterpunten te signaleren. Je werkt nauw samen met je team op de productievloer, waardoor de verbeterpunten onder jouw toezicht snel in de praktijk kunnen worden doorgevoerd.

Verder neem je mee:

 • Een afgeronde, relevante HBO opleiding, zoals levensmiddelentechnologie;
 • Leidinggevende werkervaring in een logistieke omgeving in de foodsector;
 • Je bent bekend met OEE principes, 5S of Lean;

Je woont in de regio van Tilburg, of bent bereid daarheen te verhuizen.

Het bedrijf is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren. Op twaalf gespecialiseerde productielocaties maken zij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn zij sterk gegroeid en de komende jaren verwachten zij sterk te blijven groeien.

Er werken in totaal ongeveer 700 mensen die dagelijks kwaliteitsproducten ontwikkelen, uitproberen (proeven!), maken en verbeteren. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat ze delen. De ambitie om de lekkerste, nieuwe vleesproducten op de markt te brengen is hun grote drijfveer.
Ze zijn continu in ontwikkeling en daardoor heel dynamisch, geen enkele dag is hetzelfde.

Verder kenmerkt het bedrijf zich door hun informele sfeer en no-nonsense mentaliteit.
Hier werken echte aanpakkers!

Daarbij hoort ook het vieren van successen.
Twee keer per jaar is er een feest, één in de zomer en één in de winter. Er is ook ruimte voor teamactiviteiten en (vrijdagmiddag)borrels.
Lekker eten kom je hier niet te kort... Dat kan natuurlijk niet anders!

Ook tijdens de lunchpauzes worden de eigen producten geproefd.

Een uitdagende en complexe rol als productieleider!

Daar hoort bij:

 • Een fulltime baan voor 40 uur per week;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • 2,5 % eindejaarsuitkering;
 • 24 vakantiedagen per jaar;
 • Aanvulling in de reiskosten vanaf 10 km;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Binnen de organisatie is er ruimte om mee te groeien. Dat kan onder andere door het volgen van (interne) opleidingen.

Het eerste gesprek zal plaatsvinden op de vestiging van ASA Food, Feed & Agri in Wageningen. Dit is tevens onderdeel van de selectieprocedure.
De daarop volgende gesprekken zullen plaatsvinden bij de opdrachtgever.

Bij interesse of vragen over de vacature, mag je contact opnemen met ASA Professionals Food Feed & Agri via ffa@asatalent.nl.

Direct solliciteren kan via onderstaande button.