Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

ASA Deventer

Standplaats
Deventer
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0016984

“Ben jij de hard werkende productiemedewerker die wij zoeken? Scrol dan nu verder!”

Bij ASA is dat goed mogelijk! We zoeken namelijk verschillende productiemedewerkers bij verschillende branches, denk hierbij bijvoorbeeld aan de logistiek, voeding, sportartikelen enzovoort. Tevens kan jij hierdoor een unieke werkervaring op doen bij verschillende branches en organisatie wat in je carrière altijd van pas kan komen.

Voor dat je bij ons aan de slag gaat als productiemedewerker gaan we kijken waar je interesses liggen. Hierdoor krijgen we een goed en duidelijk actueel beeld van wat jij kan, wat jij wil en wat jij absoluut niet wil.

Voor de vacature van productiemedewerker bij ASA Talent in Deventer hopen we dat de volgende eisen je erg aanspreken:

  • Je bent een flexibele medewerker;
  • Je bent een iemand die houdt van aanpakken;
  • Je bent eventueel bereid om in het weekend te werken;
  • Je bent woonachtig in de regio Deventer, Apeldoorn en Zwolle;

ASA Talent durft zichzelf te zijn. Dit probeert ASA overal binnen de organisatie terug te laten komen. ASA omschrijft zichzelf als daadkrachtig, gedreven en persoonlijk en dit alles proberen ze te realiseren met een vleugje humor. ASA Talent bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en heeft zich opgewerkt tot een grote speler op de uitzendmarkt. Wij durven te investeren in de flexkrachten. We leren ze kennen en weten heirdoor wat hun motivatie en stimulatie is. We proberen voor iedereen een passende en creatieve oplossing te vinden.

Buiten dit alles investeert ASA Talent in digitalisering en innovatie. De wereld is constant in verandering, zo ook de wereld van ons als uitzendbureau. ASA Talent blijft zichzelf ontwikkelen met de tijd.

Sluit je aan binnen ASA Talent en ontdek het zelf!

Interesse? Wacht dan niet en reageer meteen! Bel ons op nummer 0570 66 51 00 of kom langs op onze vestiging en vraag naar 1 van onze medewerkers!

  • Een bruto uurloon van €9,54 per uur vanaf 21 jaar en ouder;
  • Bovenop het uurloon vakantiegeld van 8,33%;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Ervaringen opdoen in verschillende branches;
  • Een tijdelijke baan met uitzicht op een vaste aanstelling;