Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productieplanner

ASA FFA Professionals

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0015071

Ben jij helemaal thuis in een S&OP organisatie en heb je ervaring als planner in een voedselproducerende omgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!
De afdeling waar jij deel van uit zal gaan maken is de Supply Chain afdeling. Hier zijn Customer Service en het Bedrijfsbureau een onderdeel van. Deze afdeling vormt het hart van onze commerciële organisatie en de planning is hier een groot onderdeel van.

Als Productie Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van een productieplanning die zo efficiënt mogelijk voorziet in onze klantbehoefte. Hierbij maak je optimaal gebruik van onze productie locatie. Je wordt aangestuurd door de Supply Chain Manager en je werkt nauw samen met jouw collega’s van jouw afdeling en de productie. Met jouw sterk organisatorische talent behoud je het overzicht van de klantbehoefte, beschikbaarheid van productielijnen, grondstoffen en levertijd. Met jouw service en klantgerichte instelling weet je makkelijk bij te sturen als de planning moet worden bijgesteld.

Kenmerkend zijn jouw analytische en sterke administratieve en communicatieve vaardigheden. Deze eigenschappen maken dat jij de rust bewaart en klanten én collega’s tevreden houdt, dat de administratie altijd correct is en producten op het juiste moment bij de klant bezorgd kunnen worden.
Je hebt hbo werk en denkniveau en een aantal jaren ervaring als productieplanner. Ervaring in Excel is heel erg handig en ervaring met Exact is een pré. Daarnaast ben je op zoek naar een functie waarin je diverse competenties verder kan ontwikkelen en uitgebreid kennismaakt met de Supply Chain organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met de producten die worden geproduceerd.

Onze opdrachtgever is de toonaangevend producent van fingerfood producte.. De merken die zij procuderen zijn favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur. In de supermarkt liggen met name ook de oven varianten in de schappen. Dit in lijn met het veranderende consumentengedrag. Producten worden steeds opnieuw afgestemd op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Uiteraard met het doel om iedereen te laten genieten van (oven) heerlijk fingerfood. Dit doen zij met inmiddels ruim 120 gemotiveerde collega's! Vanuit omgeving Ede-Wageningen en anaf de andere kant vanuit omgeving Amersfoort-Utrecht zijn zij goed aan te rijden.

Een uitdagende functie (40 uur) op onze afdeling Supply Chain in Wijk bij Duurstede. In deze functie kun je jouw commerciële, organisatorische en administratieve talenten volledig kwijt. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen volgens de CAO gemaksvoedingenindustrie.

Alles even op een rijtje?

  • Vast Fulltime voor nog onbepaalde tijd
  • salarisindicatie €2600 bruto per 4 weken
  • 40 uur
  • 8% vakantiegeld
  • 3% eindejaarsuitkering
  • 25 vakantiedagen
  • 3 ATV dagen
  • 6% kwartaalbonus (na het behalen van resultaat- en teamdoelstelling)

Het proces bestaat uit:
Een kennismakingsgesprek bij FFA
Bij interesse een eerste gesprek bij de opdrachtgever met HR en Supply Chain Manager
Een twede gesprek met collega van de afdeling en Directeur
Tot slot een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek

Geinteresseerd solliciteer dan op deze vacature en laat je gegevens achter. Noor Heynen zal contact met je opnemen om het verdere proces te bespreken.