Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productieplanner (senior)

ASA FFA Professionals

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
38
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0015071

De afdeling waar jij deel van uit zal gaan maken is de Supply Chain afdeling. Hier zijn Customer Service en het Bedrijfsbureau een onderdeel van. Deze afdeling vormt het hart van onze commerciële organisatie en de planning is hier een groot onderdeel van.

Als Productie Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van een productieplanning die zo efficiënt mogelijk voorziet in onze klantbehoefte. Hierbij maak je optimaal gebruik van onze productie locatie. Je wordt aangestuurd door de Supply Chain Manager en je werkt nauw samen met jouw collega’s van jouw afdeling en de productie. Met jouw sterk organisatorische talent behoud je het overzicht van de klantbehoefte, beschikbaarheid van productielijnen, grondstoffen en levertijd. Met jouw service en klantgerichte instelling weet je makkelijk bij te sturen als de planning moet worden bijgesteld.

Kenmerkend zijn jouw analytische en sterke administratieve en communicatieve vaardigheden. Deze eigenschappen maken dat jij de rust bewaart en klanten én collega’s tevreden houdt, dat de administratie altijd correct is en producten op het juiste moment bij de klant bezorgd kunnen worden.

Je hebt minimaal een Hbo-opleiding afgerond en 3-5 jaar ervaring als productieplanner waarvan minimaal 1 jaar in een voedselproducerend bedrijf. Ervaring in Excel is vereist en ervaring met Exact is een pré. Daarnaast ben je op zoek naar een functie waarin je diverse competenties verder kan ontwikkelen en uitgebreid kennismaakt met de Supply Chain van de organisatie.

Alles op een rijtje?

 • hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Bedrijfskunde of Logistiek en Economie
 • ervaring met planningssystemen en CRM-systemen is een pré
 • Demand Planning & Supply Planning
 • Eindverantwoordelijke Productieplanning
 • Inrichting en opzet ERP systeem
 • Verzorgen BI rapportages

Het bedrijf is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux.
Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horecagelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc.
In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

deze groeiende organisatie bevind zich in Wijk bij Duurstede. Het is een bedrijf wat bestaat uit een groep van 120 medewerkers die ieder trots zijn op wat ze doen. V

Daarnaast is het een leerbedrijf en zijn stagiaires bij hen aan de orde van de dag.Ddit bedrijf biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Zij stomen toptalenten graag klaar voor een mooie stap binnen de eigen functie of naar een volgende.

HEt kantoor is goed aan te reizen vanuit Utrecht, Amersfoort, Wageningen, Ede en bijvoorbeeld Woerden.

Een uitdagende functie (40 uur) op onze afdeling Supply Chain in Wijk bij Duurstede. In deze functie kun je jouw commerciële, organisatorische en administratieve talenten volledig kwijt. NewForrest biedt een zeer dynamische werkomgeving en collega’s met een enorme drive. Verder bieden we een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen volgens de CAO gemaksvoedingenindustrie.

Alles even op een rijtje?

 • Vast Fulltime voor nog onbepaalde tijd
 • salarisindicatie €3800 bruto per 4 weken
 • 40 uur
 • 8% vakantiegeld
 • 3% eindejaarsuitkering
 • 25 vakantiedagen
 • 3 ATV dagen
 • 6% kwartaalbonus (na het behalen van resultaat- en teamdoelstelling)