Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

QA medewerker Specificatiebeheer (Food)

ASA Professionals Noord

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0012089

Ben je op zoek naar een Fulltime QA functie en heb je ervaring in de Food sector, dan is de functie van medewerker Specificatiebeheer bij één van de snelst groeiende organisaties in de Food mogelijk iets voor jou.

In deze functie maak je deel uit van het centrale team Specificatiebeheer. Het team waar je in gaat werken bestaat uit in totaal 4 medewerkers (waarvan 1 teamleider).
Binnen het klantteam beheer je de specificaties van o.a. grondstoffen, hulpstoffen, inkoopartikelen en eindartikelen voor verschillende accounts. Je maakt hierbij gebruik van het systeem CareNet.
Ook vul je de externe productspecificatie systemen voor klanten en zorg je voor het beantwoorden van vraagstukken van klanten. Binnen het team vervul je de rol van specialist op gebied van wetgeving.
Je volgt de wijzigingen in de Nationale en Internationale richtlijnen en wetgeving en je verzorgt de voorlichting daarover richting klanten en collega’s. Je werkt nauw samen met de commerciële teams, de productielocaties, productontwikkeling en het distributiecentrum en pakt zelfstandig projecten op. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke administratieve functie, waarbij je continu met verschillende werkzaamheden bezig bent en nauw samenwerkt met de diverse productielocaties en de QA-managers.
Ook voer je mede het QA-beleid van de organisatie uit.

Jouw werklocatie is Tilburg (hoofdlocatie) en goed bereikbaar vanuit Breda, Den Bosch of Eindhoven.

Mocht je geinteresseerd zijn in deze functie en meer informatie willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met:
Gido ter Horst
Recruitment Consultant
ASA Food Feed & Agri
recruitment-noord@asatalent.nl

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting levensmiddelentechnologie, Voeding en Diëtetiek of vergelijkbaar;
  • Je hebt affiniteit of werkervaring in een QA-omgeving in de levensmiddelenbranche, bij voorkeur in de vleessector;
  • Je hebt kennis van de levensmiddelenwetgeving, verpakkingen en hulpstoffen;
  • Je hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP);
  • Je bent flexibel en praktisch, hebt sterke administratieve vaardigheden, en oog voor detail;
  • Door jouw kritische en pro-actieve werkhouding stel je de juiste vragen. Daardoor kun je goed prioriteiten stellen, zowel voor jezelf als binnen het team, en werk je geordend en gestructureerd.

Deze organisatie is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en al twee jaar achter elkaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland! Bij de twaalf gespecialiseerde productielocaties maken ze vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren is de organisatie zowel organisch als d.m.v. acquisities sterk gegroeid. Ook voor de komende jaren verwachten Zij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega’s (NL/BE/DE) die dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken.

Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team binnen een ambitieus bedrijf.
Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is hetzelfde. Uiteraard ontvang je een goed en marktconform salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen.
Tot slot worden de successen gezamelijk gevierd met bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

  • Salarisindicatie: Tussen de € 2.800 en € 3.500 obv 40 uur per week;
  • Jaarcontract vanuit de opdrachtgever met een uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een functie voor 40 uur per week.