Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

QA officer (food)

ASA FFA Professionals

Standplaats
Oss
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0012270

Heb jij passie voor kwaliteit, heb jij een voorliefde voor food en alle bij komende productie uitdagingen? Dan hebben wij een fantastische QA officer functie voor jou!

Als QA Officer bij onze opdrachtgever ben je continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van processen en producten. Binnen deze functie ben je de verbindende factor tussen verschillende afdelingen en ben je nauw betrokken bij de productieprocessen in de drie fabrieken. Je bent medeverantwoordelijk voor het aansturen van de QA/QC activiteiten binnen de locatie en rapporteert aan de QA Manager.

Verder ben je onder andere medeverantwoordelijk voor:

 • Het voldoen aan alle klanteisen en wettelijke verplichtingen bij de desbetreffende kwaliteitskeuringen.
 • Het voldoen aan de IFS standaard
 • Het voorbereiden en begeleiden van audits.
 • Het geven van trainingen
 • Het verzorgen van advies richting de productie en specificaties op het gebied van kwaliteitsnormen.
 • Het uitvoeren van het HACCP beleid conform gemaakte afspraken.
 • Het opstellen en bijhouden van het kwaliteitshandboek.

Wil jij de nieuwe QA Officer bij dit bedrijf worden die wij zoeken, dan vinden we het belangrijk dat je…

 • Beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Levensmiddelentechnologie of soortgelijk.
 • Betrokken, nauwkeurig en daadkrachtig bent. We zoeken een sterke persoonlijkheid die communicatief vaardig is en die het leuk vindt om een team op inspirerende wijze aan te sturen en verder te ontwikkelen.
 • Beschikt over goed technisch inzicht en (food)proces kennis.
 • Niet terugdeinst voor een dynamische organisatie waarin je een zelfstandige, proactieve rol aan zal moeten nemen.
 • Je thuis voelt in een echt familiebedrijf waarin loyaliteit en ondernemerschap hoog in het vaandel staan.

Het bedrijf levert producten aan retail en groothandel onder diverse succesvolle (internationale) merknamen. Naast de succesvolle eigen merken, hebben ze ook een groot aantal private labels ontwikkeld. Niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de internationale markt. Tegenwoordig exporteren ze producten naar meer dan honderd landen wereldwijd.

De locatie waarvoor deze functie openstaat is in Oss, dit is bijvoorbeeld goed aan te reizen vanaf Tilburg, Nijmegen, Den Bosch en Arnhem

 • Een fulltime baan met een marktconform salaris, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen.
 • Een vaste aanstelling voor een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food.
 • Alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Ben jij klaar voor een afwisselende functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Voel jij je thuis in een organisatie met korte lijnen waarin input en ideeën altijd welkom zijn? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief tegemoet!.