Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

RAW Material Buyer bij Pelican Rouge

ASA Professionals Noord

Standplaats
Dordrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0003269

De inkoopafdeling (procurement) richt zich op de inkoop van grondstoffen en verpakkingen tegen de meest gunstige voorwaarden. Een prettige relatie onderhouden met de leveranciers is hierbij cruciaal. Ben jij een inkoper die graag opereert binnen een internationaal speelveld, een oog heeft voor de diverse (lange termijn) belangen en begin jij je werkdag graag met een goede kop koffie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Pelican Rouge Coffee Roasters zoekt een Fulltime Raw Material Buyer die met zijn of haar kennis met betrekking tot het inkopen van Raw Material (koffie en “instant producten”) een belangrijke bijdrage levert aan de bedrijfsvoering van Pelican Rouge Coffee Roasters. In deze functie ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, en koop je in tegen de juiste prijs met de juiste voorwaarden. Tevens waarborg je de kwaliteit van de producten.

Taken en verantwoordelijkheden die hiertoe behoren zijn (o.a.):

 • Je maakt transparante afspraken met leveranciers (wereldwijd);
 • Je beheert de contacten met leveranciers en interne klant, en denkt proactief mee in verbeterprocessen;
 • Je beheert de planning en begroting met betrekking tot de inkoopprocessen;
 • Je zorgt dat de continuïteit van het inkoopproces is gewaarborgd.

De locatie van Pelican Rouge in Dordrecht is goed bereikbaar vanuit Rotterdam - Tilburg of Den Haag.

Als Raw Material Buyer ben je in staat om je kennis uit te dragen. Je hebt gevorderde ervaring in het beheren en managen van budgetten. Je bent pragmatisch en weet om te gaan met de complexiteit van de constant veranderende markt. Je stimuleert samenwerken om de gewenste doelstellingen samen te behalen. Als persoon ben je iemand die graag onderhandelt over prijsafspraken. Ook ben je analytisch sterk en weet je op een snelle/efficiënte wijze marktinformatie te achterhalen en toe te passen binnen de organistie.

Verder verwachten we dat je;

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding gericht op Inkoop;
 • Meerdere jaren werkervaring hebt in een vergelijkbare functie;
 • Beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, commercieel inzicht en resultaatgerichte instelling;
 • Bij voorkeur kennis en ervaring hebt met Nevi I;
 • Ervaring hebt in de inkoop van producten (specifieke koffie ervaring is een pre);
 • Een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bij Pelican Rouge Coffee Roasters draait het om geweldige smaak en geweldige mensen. Vandaag de dag staat Pelican Rouge Coffee Roasters voor een compleet koffieconcept met verschillende geperfectioneerde koffielijnen, waarbij de ultieme koffiebeleving en topkwaliteit voorop staan. Pelican Rouge Coffee Roasters is specialist in het branden en verpakken van verse koffie. Daarnaast ontwikkelen en verpakken wij instant producten zoals hot chocolate en (flavoured) cappuccino’s. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij deze ontwikkelingen. Iedere blend die Pelican Rouge Coffee Roasters ontwikkelt heeft zijn eigen unieke combinatie van samenstelling en branding. Het resultaat? We serveren 25 miljoen consumenten dé perfecte kop koffie, dag in dag uit.

Je maakt deel uit van een organisatie waar met plezier wordt gewerkt aan de perfecte kop koffie bij vooruitstrevende klanten. Wij voorzien in een open en enthousiaste werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, bestaande uit:

 • Salaris is in overleg en afhankelijk van jouw werkervaring.
  Daar bovenop:
 • 13e maand;
 • 8,5 % vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • 6,5 ATV dagen;
 • Een pensioenverzekering bij Nationale Nederlanden;
 • Contract vanuit Pelican Rouge;
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Tot slot staat er een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden tot je beschikking waaronder collectieve kortingen (zoals op de zorgverzekering).