Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruitment Consultant ASA professionals

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0036871

Beschik jij over minimaal 2 jaar recruitment ervaring en heb jij een gevoel voor commercie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze veelzijdige rol van recruitment consultant maak je onderdeel uit het ASA Professionals team.
Het team bestaat uit circa 10 ervaren enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Binnen het team is iedereen bereid om elkaar te helpen en ondersteuning te bieden. Het ASA Professionals team beschikt over meerdere locaties waar jij vanuit kunt gaan werken (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Zwolle) of afspraken kunt gaan inplannen.
Als recruitment consultant binnen ASA Professionals heb je een 360 graden rol. Je hebt veel contact met bestaande relaties zoals bijvoorbeeld Samsung en Total. Maar daarnaast wil je er ook graag voor zorgen dat je nieuwe klanten kunt gaan toevoegen aan de organisatie. Om een goede match te kunnen maken tussen een bedrijf en een kandidaat zorg je ervoor dat je enerzijds goed begrijpt wat een organisatie zoekt en anderzijds zorg je ervoor dat je de juiste kandidaat weet te bemiddelen. Om dit te kunnen realiseren heb je als recruitment specialist binnen ASA professionals meer dan voldoende mogelijkheden tot jouw beschikking. Je kunt hierbij denken aan LinkedIn Recruiter, vacaturetool en verschillende websites waar je een vacature kunt plaatsen, eigen growth hackers, de beschikking over een grote database (vanuit USG People), een groot eigen netwerk vanuit ASA en uiteraard jouw behulpzame collega’s. Daarnaast ga je ook regelmatig op bezoek bij jouw klanten of plan je afspraken in via Microsoft teams.

Binnen het team beginnen we iedere ochtend met een dagstart (op afstand) om de werkzaamheden van de aankomende dag en of week door te nemen. Binnen deze functie heb je een zelfstandige rol en is er veel vrijheid in het maken van keuzes, uitwerken van ideeën en het plannen van jouw eigen agenda.

Momenteel werken we vanwege Corona allemaal uit huis. Het inwerken zal dan ook op afstand gebeuren. Tijdens het inwerken zul je aan een directe collega als buddy gekoppeld worden. Zodra we weer naar kantoor mogen komen kun je vanaf verschillende locaties werken in o.a Amsterdam of Utrecht

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!
Voor meer vragen kun je contact opnemen met Jennifer Speekenbrink. Bereikbaar op: 06-46186276

Om succesvol te kunnen zijn binnen het onderdeel ASA Professionals vinden wij het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (HRM, Commerciële Economie, Hospitality);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in het recruitment vak en- of HR;
 • Gevoel voor commercie;
 • Je werkt graag zelfstandig maar kan ook goed in teamverband samenwerken;
 • Je bent bij voorkeur fulltime, maar met een minimum van 32 uur per week beschikbaar.

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. ASA Professionals richt zich op kandidaten met een HBO en WO opleidingsniveau en biedt functies aan op gebied van Inkoop, Finance, Supply Chain, Sales, HR en Customer Service.
ASA Professionals beschikt over een groot netwerk binnen Nederland en biedt haar relaties de volgende diensten aan: Werving & Selectie, Detachering, Uitzenden en ZZP.

Naast een fijne werkomgeving met leuke collega’s mag je het volgende van ons verwachten:

 • Salaris afhankelijk van ervaring
 • Een laptop & smartphone van de zaak;
 • een goede reiskosten vergoeding;
 • Verschillende Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris.
 • Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.