Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Recruitment Specialist

ASA Professionals Noord

Standplaats
Leiden
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0032603

Op zoek naar een (vervolg)stap binnen de arbeidsbemiddeling bij het professionals onderdeel van ASA? Heb jij recruitment/ sourcing ervaring opgedaan aan bureau of corporate zijde, en wil jij deze ervaring verder ontwikkelen? Dan heeft ASA Professionals de uitgelezen kans voor jou.

Als Recruitment Specialist voor ASA Professionals ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitbreiding van jouw eigen kandidaten en klantenportefeuille. Na een intensief inwerktraject, waarbij je alle benodigde bagage en tools op professionele wijze meekrijgt, ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers en professionals. Je bent een professionele sparringpartner voor onze relaties en professionals over recente marktontwikkelingen.
Je haalt energie uit het dagelijks maken van de beste matches op zowel skills als DNA.

Jij weet met verschillende tools de beste professionals uit de markt te halen en wil de persoon achter het cv door en door leren kennen. Je volgt hiervoor de trends en ontwikkelingen in de markt, wat jou een volwaardige gesprekspartner maakt voor onze professionals en klanten.

Als Recruitment Specialist ben je werkzaam in de regio Utrecht-Amsterdam. Samen met je collega’s zul je aan diverse recruitmentopdrachten werken. Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de commerciële successen graag samen. Humor staat hoog in het vaandel.

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met recruitment of sourcingservaring. Dit mag zowel aan klant -als bureauzijde zijn
Je denkt in kansen en hebt voor elke uitdaging een passende oplossing
Je bent verbonden met de doelgroep en weet wat hen bezighoudt.

Werken bij ASA Professionals betekent kiezen voor een professionele, ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid. Wij zijn als specialist een zelfstandig onderdeel van Start People BV. Ondernemerschap stimuleren wij en bieden veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Een verdiepende functie op het gebied van recruitment, dit is een prachtige stap in het recruitment vak;
  • Een laptop & smartphone;
  • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
  • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven;
  • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.