Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Relatiebeheer medewerker Bol.com

ASA Onderwijs

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0003227

Jij gaat aan de slag relatiebeheer medewerker bij een authentieke en frisse organisatie. Deze organisatie zorgt ervoor dat er een werkomgeving ontstaat waarin je jouw kennis optimaal kunt gebruiken. Daarnaast wordt er echt gestuurd op een omgeving waarin zelfstandigheid wordt gewaardeerd en wordt aangemoedigd. Het is een mix tussen relatiebeheer en klantcontact. Daarnaast lever jij de service waar normaal de klantenservice stopt.

Jij levelt met iedereen en bent de link tussen verkopers en de organisatie. Dus echt business to business. Je moet snel kunnen schakelen om advies uit te brengen via telefoon, e-mail en de online chat. Service en snelheidstaan hoog in het vaandel, waardoor jij en jouw team, iedere verkoper snel en zorgvuldig voorzien van het juiste advies.

Een dag als relatiebeheer medewerker:
Jouw dag begint in de centrale hal waar je al je collega's al ziet bij het koffiezetapparaat of de Albert Heijn to Go. Jij loopt alvast naar je werkplek maar je collega kiest ervoor om eerst nog even te gaan sporten voordat de werkdag begint. In je pauze kruip je in de massagestoel zodat je weer opgeladen aan de rest van de dag begint. Na je werkdag drink je nog een drankje met je collega's en ga je voldaan naar huis.

De werkdag begint met een dagstart met alle collega’s. Hierin worden de doelen duidelijk die de rest van de dag behaald moeten worden. Hierna spreek je een partner welke problemen heeft met de uitbetaling. Jij gaat dit uitzoeken voor de partner en lost dit probleem direct voor hem op. Hierna rapporteer je dit en ga je verder met de volgende casus.

Jij bent een enthousiast, servicegericht en open persoon die;

 • In het bezit is van HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal één jaar werkervaring heeft in een klantenservice of een andere servicegerichte functie
 • Ondernemend is en bereid is om net dat stapje verder te gaan om vraagstukken op te lossen
 • Communicatief sterk is, om op ieder niveau te kunnen adviseren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Mocht je niet helemaal aansluiten bij dit profiel, maar denk je toch dat dit de baan voor jou is? Solliciteer en licht toe bij de motivatie!

Bol.com is gevestigd in Utrecht. De organisatie is een van de grootste online platforms voor het aankopen van producten en is een echt Nederlands begrip. Naast een bedrijfspand met fitness, gameroom, inhouse supermarkt en sportveld. Kom je in een informeel team te werken met allemaal unieke gezellige ambitieuze collega’s. Door deze uitdagende leerfunctie slaan veel van jouw collega’s hun vleugels in de organisatie uit, om zich door de gehele organisatie te verspreiden en zich te nestelen. Hierdoor krijg jij een groot netwerk door de gehele organisatie.

 • Een fulltime functie binnen een uitdagende e-commerce organisatie, een unieke werkplek!
 • Een contract voor bepaalde tijd met kans op overname
 • Volop teambuilding door: bootcamps, borrels én legendarische feesten!
 • Een werkplek binnen een essentieel deel van een gezellig team dat weet wat hard werken is
 • Je werkt voor één van de tofste werkgevers van Nederland!
 • Een salaris van €2000,- bruto per maand met, al na drie maanden, de mogelijkheid tot groei in salaris bij goed functioneren!
 • Startdatum 09-09-2019