Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Restaurantmanager

ASA Deventer

Standplaats
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0013407

Ben jij een ervaren restaurant manager en zoekende naar een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever een geweldig bekend activiteitenpark zijn wij op zoek naar een ervaren restaurant manager.

Op locatie is er een grote verscheidenheid van horecapunten, van restaurant tot diverse foodtrucks en terrassen. Allen komen te vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Als restaurant manager stuur jij de verschillende teams aan en werk je ook mee. Het is een functie met veel afwisseling, leuke teams, inspirerende omgeving en een functie waar jij jouw ervaring kunt inzetten en delen!

Verantwoordelijkheden:

  • Waarborging en uitvoering conform Hygiëne en voedselveiligheid
  • Planning en personele bezetting
  • Aansturing en mee werking teams
  • Betrokkenheid werving van nieuwe collega‚Äôs
  • Bewaken van budget/koste efficiënt
  • Naleving Arbo normen
  • Voorraadbeheer
  • Klachtenafhandeling met gasten
    Daarnaast zie jij kansen en mogelijkheden om werkprocessen te verbeteren.

  • Je hebt ervaring met een leidinggevende rol binnen de horeca
  • MBO 4/ HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met uiteenlopende horeca-concepten.
  • Motiverende en coachende stijl.
  • Inzicht in, en ervaring met het samenstellen en professionaliseren van teams.
  • Ervaring met de disciplines keuken, catering en bediening.
  • Je bent een ondernemende horecavakman/ -vrouw met een commerciële drive.
  • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Zwolle.

Onze opdrachtgever is een onderdeel van meerdere activiteiten / horeca gelegenheden. Daar waar jij voor komt te werken is een organisatie wat elk jaar groeit en jij kan daar in mee groeien!

  • Je komt direct bij onze opdrachtgever op contract voor in eerste instantie 1 jaar met daarop sluitend mogelijkheid op vast contract
  • Een salaris met secundaire voorwaarden passend bij de functie en conform cao-horeca.
  • Verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie zo goed mogelijk in te vullen.
  • Werken in een motiverende omgeving met leuke teams.