Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Risico&beveiliging stage bij ICT bedrijf parttime

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0022794

Ben jij de 007 in de ICT-en risico management wereld en zoek jij een stage waar jij deze vaardigheden kunt laten shinen en ontwikkelen? Lees dan gauw verder, want dan ben jij de risico- en beveiliging stagiair die wij nodig hebben!

Jij mag als parttime risico-manager stagiair ondersteunen bij het monitoren, beoordelen, onderzoeken en uitvoeren van risico-evaluaties op alle niveaus van het bedrijf MYCB1. Jij leert als risico-manager stagiair om een analytische blik te ontwikkelen zodat het uitvoeren van verschillende risico analyses jou goed afgaat. Hierbij groei jij in jouw vaardigheid om beveiligingsadviezen te geven en te schrijven.
Als stagiair zal je werken met het programma YAR. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ons platform en is vernoemd naar ‘Natasha Yar’. Zij was namelijk de risico manager in de televisie serie ‘Star Trek’ (voor de échte sci fi nerds 😉).

Verder is het handig dat jij als risico-manager stagiair:

  • De hbo studie ‘Security /Risk Management’ of soortgelijke studie volgt;
  • Affiniteit hebt met veiligheid, fysieke beveiliging én de financiële sector;
  • beschikt over een integer en betrouwbare persoonlijkheid;
  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • 32 uur in de week beschikbaar bent voor een periode van 5 maanden;

MYCB1 (gelokaliseerd in Amsterdam) is een data-gericht platform in de ICT wereld dat ondersteunende zorg biedt aan een specifieke doelgroep van patiënten. Deze patiënten hebben alleen medicatie voorgeschreven gekregen die gericht is op het moduleren van het endocannabinoïde systeem. MY staat voor de patiënt gerichte aanpak en CB1 heeft te maken met de canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten bemiddelt van medicinale cannabis.

  • Voldoende flexibiliteit en ruimte om te werken aan jouw eigen projecten/schoolopdrachten waarbij je wordt begeleid door security professionals;
  • Innovatieve werkzaamheden;
  • Hoge stagevergoeding van 350,- per maand;
  • Goede ervaring bij een hightech bedrijf;
  • Een eigen tablet, laptop en werk tas.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!