Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Sales Agent Telecom Parttime

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0047574

Ben jij communicatief vaardig, stressbestendig en werk je graag met commerciële targets? Bezit jij over een echte winnaarsmentaliteit? Dan is de functie van Sales Agent Telefonie in Maastricht iets voor jou! In deze rol benader jij actief bestaande (33%) en nieuwe (66%) klanten om producten en abonnementen af te sluiten. Je wordt gemotiveerd door de gestelde targets en weet wat je moet doen om deze te behalen. Je loopt niet weg voor koude acquisitie en krijgt energie van scoren en doelen behalen! Je komt als Sales Agent te werken voor een wereldwijde speler op het gebied van telecom en telefonie.

· Je spreekt vloeiend Vlaams of Nederlands;
· Je hebt ervaring met telefonische verkoop, bij voorkeur binnen een callcenter;
· Je bent commercieel onderlegd en gaat doelen niet uit de weg;
· Je bent bekend met acquisitie en staat je mannetje of vrouwtje aan de telefoon;
· Minimaal 24 uur per week beschikbaar;

Bij deze organisatie verzorgen ze de klantenservice voor verschillende Customer Service projecten. Hierbij moet je onder andere denken aan Zalando, Vattenfall en Esprit. Ze hebben een can do mentaliteit en maken slim gebruik van de expertise, ervaring en middelen wereldwijd.
Samen met 55.000+ Medewerkers in 29 landen wereldwijd die samen 60+ talen spreken zorgen zij voor tevreden klanten, elke dag weer.
Bij dit bedrijf ben je als medewerker geen nummer, maar ben jij één van de key-factoren die de organisatie een groot succes maken.

Naast een marktconform salaris en een tijdelijk dienstverband krijg je de kans om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen binnen een grote, internationale organisatie.
Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Daarom zorgen zij voor voldoende extra’s!
Korting op je fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering en leuke bedrijfsfeestjes (wanneer dit weer kan) zijn slechts een greep uit onze arbeidsvoorwaarden.
De werkgever heeft een hecht, onwijs leuk en divers team. Zij zijn blij met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven.