Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Sales Consultant ASA

ASA Professionals Zuid

Standplaats
Breda
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
36
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0012399

Ben jij dé professional in sales die een werkdag het liefst begint met een ontbijtje in je lease auto? Altijd onderweg naar afspraken met mooie bedrijven die je enthousiast maakt voor de dienstverlening van ASA Professionals. De carkit maakt bij jou overuren. Je vindt het heerlijk om je agenda vol te plannen met afspraken. Samen met je collega’s van ASA Professionals weet jij vacatures op het gebied van Sales, HR, Binnendienst, Marketing en Logistiek te vervullen met de beste professionals van Nederland.
Tussen je afspraken door ben je welkom bij iedere vestiging van ASA, Start People en vanzelfsprekend ook bij andere vestigingen van labels die onder USG People vallen. Op deze manier onderhoud je veel contact met je collega’s in het land. Zo weet jij wat er speelt op het gebied van recruitment uitdagingen, en weten jouw collega’s met welke organisaties jij in gesprek bent. Die kruisbestuiving is goud waard!

Als Sales Consultant voor de regio Brabant, zul je werken vanuit de locaties Breda en Roosendaal en ben je verantwoordelijk vanaf de lead tot aan gemaakte deals. Samen met de manager van ASA Professionals kijk je naar mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt en uiteraard ook op persoonlijk vlak. Als onderdeel van USG People bieden wij jou een uitgebreid aanbod aan trainingen. Het HR Development team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij je kunt ontwikkelen. Want stilstaan is voor jou natuurlijk geen optie!
Kortom, vind jij het een uitdaging om in een jong, professioneel en super gedreven team verder te bouwen aan een mooi klantenportfolio? Ben jij die ondernemende collega die we zoeken? Check dan nog even of je past in het profiel en of ons aanbod je aanspreekt. Graag komen we met je in contact om te kijken of jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar aansluiten!

 • Je denkt in kansen en hebt voor elke uitdaging een passende oplossing.
 • Je hebt de ambitie de beste sales consultant te worden.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je bent toegankelijk en weet snel goede klantrelaties op te bouwen.
 • Je houdt er van veel onderweg te zijn binnen de regio Brabant en klanten te overtuigen van onze meerwaarde, waar je woont in het land is dus van minder belang. Je kunt dus zowel in Breda, Tilburg., Dordrecht, Gorinchem of Rotterdam wonen.
 • Je bent fulltime of parttime (tenminste 32 uur per week) beschikbaar.

Werken bij ASA Professionals betekent kiezen voor een professionele, ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid. Wij zijn als specialist een zelfstandig onderdeel van Start People BV. Ondernemerschap stimuleren wij en bieden veel ruimte voor eigen initiatief.
Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de successen graag samen. Een goede dosis humor mag niet ontbreken; een schaterlach op z’n tijd voelt tenslotte heerlijk!

Wij bieden een opleidingstraject met veel aandacht voor jou als individu en voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recruitment & management. Dit doet ASA Professionals door structurele training on the job in combinatie met trainingen geboden door USG People.

 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten;
 • Werkervaring bij een jong en hip onderdeel van Start People, dat zich volledig richt op professionals, die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt gaan zetten;
 • Een auto, laptop & smartphone;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Een contract met uitzicht op vast dienstverband
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.

Als het klikt, dan volgt er een gesprek waarbij we kennismaken met elkaar. Klikt het daarna nog steeds? Dan maakt een assessment deel uit van je sollicitatieprocedure. De uitkomst van het assessment bespreken we in een tweede en tevens laatste gesprek. We houden bij ASA van snel en doeltreffend; dus geen ellelange sollicitatieprocedures. Passen we bij elkaar, dan gaan we ervoor!