Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Sales I Outbound I Parttime

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
4
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0040777

Beschik jij over een commerciële drive, heb jij een vlotte babbel, pak jij die telefoon en bel jij met plezier potentiële klanten en maak jij er een sport van om de juiste persoon te pakken te krijgen? Ben jij daarnaast parttime beschikbaar voor een dagdeel per week? Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

In deze rol als Sales medewerker bel je potentiële klanten om kennis te maken met de opdrachtgever. Je maakt een gezellig praatje en hoeft niet eens tot een daadwerkelijke verkoop over te gaan. Het doel van deze gesprekken is om naamsbekendheid te creëren, producten van de opdrachtgever onder de aandacht te brengen en zaadjes te planten en leads binnen te halen met uiteindelijk doel dat de Sales manager deze klant binnen haalt en jij dus hiervoor het eerste contact hebt gehad!

Vanzelfsprekend ben jij ontzettend sociaal en kun je met iedereen een praatje maken. Daarnaast ben je commercieel en kwaliteitsgericht. Verder vragen wij het volgende van je:

 • Een dagdeel per week beschikbaar en het liefst op de dinsdag of donderdag;
 • Woonachting in Utrecht of omgeving;
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en spreek je daarnaast ook goed Engels;
 • Je bent per direct beschikbaar.

Onze opdrachtgever is wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van inspectieapparatuur voor de coating-, beton-, en metaalindustrie. Zij hebben een uitgebreid productaanbod dat specifiek voor de coatingindustrie is ontwikkeld. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en het hoofdkantoor in Engeland.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Lijkt deze functie je wat? Solliciteer dan snel! Lesley beoordeelt je sollicitatie en neemt contact met je op. Daarna word je uitgenodigd voor een digitaal intake gesprek. Zijn we beide na het gesprek nog steeds positief? Dan word je voorgesteld aan de klant.

 • Werken binnen de technische branche en jouw sales skills nog verder ontwikkelen!;
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring maar vanaf €12,50 bruto per uur;
 • Een parttime baan voor langere tijd;
 • Een (bij)baan dat goed te combineren is met een studie of andere activiteiten;
 • De mogelijkheid tot een wekelijkse uitbetaling van jouw salaris;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Je kunt gebruik maken van verschillende online trainingen via ASA.