Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Sales Representative | Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1609001283

Samen met je collega’s verken je de markt en ontdek je nieuwe verkoopkansen. Liefst grijp je die kansen meteen. Dat je daarnaast je targets haalt, zowel je persoonlijke als die van je team, geeft je een extra kick. In korte tijd ontwikkel jij je bij ons tot een echte professional op het gebied van sales. Omdat je meteen in gesprek mag met potentiële klanten, gaat je ontwikkeling met sprongen vooruit. En weet jij een passende oplossing te bieden? Dan ben jij weer een stap dichter bij een nieuwe tevreden klant!

Je bent gedreven, communicatief vaardig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Voor je klanten, voor CCV en voor jezelf. Je bent een goed luisteraar en doorgrondt ook latente behoeftes. Je houdt ervan je eigen dag in te vullen, toont graag initiatief en signaleert verbeteringen in onze commerciële processen.

Wat je meeneemt:•een afgeronde opleiding op hbo-niveau

  • de ambitie je verder te ontwikkelen als salesexpert
  • goede analysevaardigheden om dé oplossing te vinden voor klanten
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, gesproken en op papier
  • een winnaarsmentaliteit

Iedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn we trots op. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk. We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving. We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.

Ben jij commercieel ingesteld en vind je niets mooier dan klanten goed adviseren? Bij ons ben je bewaker van je eigen salescyclus én baas over je eigen klantenbestand. Wanneer jij uitblinkt in klanten blij maken met de juiste oplossing, dan leren we je graag kennen.

  • Een mooi startsalaris van €2370,- bruto per maand obv een 40-urige werkweek;
  • CCV biedt je een baan op het hoofdkantoor in Arnhem.
  • De intentie is een contract bij CCV, je zult starten op uitzendbasis.