Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Sample manager bij Samsung

ASA Professionals Zuid

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1843000093

De fulltime Sample manager bij Samsung gaat zich over het algemeen bezig houden met het beheer van de samples en is op events samen met collega’s van o.a. account managent hét gezicht van Samsung. Jij krijgt in deze rol als één van de eerste in de Benelux de nieuwste telefoon en de nieuwste smart watch van Samsung in handen. Bijvoorbeeld met de release van de nieuwste S10 is de sample manager nauw betrokken. Het managen van de samples gebeurt ten einde een goed overzicht te creëren en te behouden van de producten die aan (B2B) externen worden getoond. Je hebt contacten binnen de gehele organisatie. Je komt terecht binnen het team Product Engineers, waar o.a. nieuwe producten en updates worden getest.
Jouw taken zijn o.a.:

 • Beheren van alles samples op de afdeling mobile: telefoons, smart watches en tablets;
 • Verantwoordelijk voor een goede werking van de samples;
 • Zorgdragen voor een juiste en veilige verzending van samples naar de B2B klant, providers zoals KPN, distributie partners;
 • Samples klaarzetten voor Sales en Marketing collega’s;
 • Zorgdragen voor het retour van de samples;
 • Deels ondersteunen van het technische team door het uitvoeren van test activiteiten;
 • Alle administratieve taken die uit bovenstaande voortvloeien;
 • And last but not least: het assisteren op events waar Samsung producten worden getoond.

Jouw profiel als Sample Manager:

 • In het bezit van een HBO of Universitair diploma;
 • Affiniteit met techniek, Samsung producten, Android;
 • Vaardig in Excel;
 • Secuur en je voelt je thuis in een internationale omgeving;
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Oplossingsgericht en denkt verder dan alleen je eigen takenpakket;
 • Ondernemend, je neemt graag initiatief en je staat stevig in je schoenen;
 • Zeer gedreven in het halen van je doelen en bedrijf targets en kan daarbij in teamverband samenwerken;
 • Flexibel en in staat om in de dynamische wereld van de consumentenelektronica te werken.

Samsung Electronics Benelux inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van onder andere TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur en LED-oplossingen. Als één van de wereldleiders op het gebied van elektronica, is Samsung een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij zeer gedreven en getalenteerde medewerkers de sleutel van het succes zijn. Bij Samsung zijn wij bezig steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen die een leidende positie in een zeer concurrerende markt met zich meebrengt. Samsung heeft vestigingen in Nederland en België en is met het moderne hoofdkantoor op Schiphol heel centraal gevestigd in een inspirerende werkomgeving.

Werken bij Samsung Electronics Benelux is wat je gaat doen. Naast dat Samsung natuurlijk één van de grootste merken is van dit moment, is het ook een hele fijne werkgever. Jouw dag begin je met een lekkere koffie van de barista en voor wat extra vitaminen staat de fruitmand voor je klaar. Er is net een test geweest met waterkoelers en nu kan je kiezen tussen koud, ijskoud of water met een bubbel. Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant waar je naast een oer Hollands broodje en salade, ook kunt genieten van de specialiteiten van de Koreaanse kok. De calorieën verbrand je terwijl je de trap neemt in plaats van de lift. Op de traptreden staat precies aangegeven hoeveel je er verbrandt. Aan het eind van de dag kan jij nog even je lijf een boost geven in de sportschool van Samsung.

Reiskosten worden vergoed. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit alle windrichtingen: Utrecht, Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Almere.