Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Secretaresse stage bij MYCB1 parttime

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0024193

Als parttime secretaresse stagiair ben jij het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Je beantwoordt de telefoon en verbindt de mensen door zodat ze met de juiste persoon in gesprek komen. Verder ben jij de strikte agenda beheerder. Jij weet precies welke afspraken wanneer zijn en houdt dit goed op orde. Zodra er bezoekers langskomen bij het bedrijf ontvang jij ze en begeleid hen door het gebouw. Daarnaast bied je ondersteuning met het beantwoorden van de mail en met andere administratieve zaken. Voor jou is dit een eitje aangezien jij bezit over gestructureerde en organisatorische vaardigheden!

  • Je volgt een opleiding waar administratie een grote rol speelt (zoals directiesecretaresse/managementassistent of een soortgelijke opleiding);
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Een betrouwbare persoonlijkheid zodat je discreet om weet te gaan met vertrouwelijke informatie;
  • Een beschikbaarheid van 32 uur in de week;

Als secretaresse stagiair ga je werken bij het bedrijf MYCB1 (gelegen in Amsterdam). MYCB1 is gefocust op de farmaceutische industrie en biedt belangrijke zorg en ondersteuning aan een specifieke doelgroep van patiënten. Deze specifieke doelgroep heeft namelijk medicatie voorgeschreven gekregen waardoor hun endocannabinoïde systeem beter te reguleren is. MYCB1 richt zich op het ontwikkelen van deze medicatie. De naam MYCB1 is een afkorting wat bestaat uit twee onderdelen. MY staat voor de aanpak die zich richt op de specifieke patiënt en CB1 staat voor cannabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten tot stand brengen van medicinale cannabis.

  • Professionele begeleiding om te zorgen dat jij voldoende steun krijgt om jouw stage/schoolopdrachten/projecten goed te kunnen maken;
  • Hoge stagevergoeding van 350 euro per maand.
  • Veel ruimte om aan deze stage/schoolopdrachten/projecten te werken;
  • Je wordt eigenaar van verschillende gadgets (zoals een eigen laptop en telefoon);
  • Relevante ervaring bij een snelgroeiend ICT bedrijf voor jouw cv.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!