Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stage ASA Rotterdam

ASA Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0020852

Geen dag is hetzelfde bij ASA. Bij ons werk je samen met jonge mensen in een dynamische omgeving waarin we no-nonsense en humor belangrijk vinden!

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken we per september 2020 een enthousiaste fulltime stagiaire. Naast het feit dat je natuurlijk op de mooiste plek in Rotterdam met uitzicht op de Markthal komt te werken, hebben we je nog veel meer te bieden. Na de opstart van je stage draai je zo snel mogelijk mee als volwaardig lid in ons team. We bieden je vooral veel ruimte voor eigen inbreng in je werkzaamheden en maken je takenpakket tijdens je stage zoveel mogelijk studie-relevant. Zo kan jij je bijvoorbeeld bezig gaan houden met recruitment, online marketing, talentontwikkeling, planning, sales etc.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden onder begeleiding van je collega’s:

 • Werving en selectie van kandidaten via diverse kanalen
 • Voeren van telefonische en face tot face intakegesprekken
 • Verzorgen van personeelsplanningen van opdrachtgevers
 • Beheren van onze social media pagina’s en het bedenken van content
 • Relatiebeheer kandidaten en opdrachtgevers
 • Overige diverse administratie werkzaamheden

We zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e). Je doet een HB0 opleiding. Wij hebben geen voorkeur voor een studierichting. Stagiaires die jou voor gingen studeerden o.a. HRM, CE, Communicatie of Toegepaste Psychologie.

Verder vinden we belangrijk:

 • Je bent communicatief vaardig en hebt een gunfactor
 • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en hebt creatieve manieren om je doel te bereiken
 • Je bent een teamplayer maar kan je ook zelfstandig prima redden;
 • Je komt graag met nieuwe ideeën en denkt in mogelijkheden
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden (andere opties zijn in overleg mogelijk) voor 32 – 40 uur per week. Uiteraard houden we rekening met je stageopdrachten.
 • Je houdt van gezelligheid en past binnen ons team

ASA is het leukste uitzendbureau voor studenten en (young) professionals. Jong talent vindt via ons een (studie gerelateerde) bijbaan, traineeship of startersfunctie om geld te verdienen en de eerste stappen te zetten in hun loopbaan. Al meer dan 50 jaar staan we iedere dag voor studenten en (bijna) afgestudeerden klaar. ASA begrijpt wat hen beweegt en biedt meer dan alleen werk.

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al meer dan 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

Het studentenleven kost geld, daar zijn we ons van bewust en daarom krijg je van ons vanzelfsprekend ook een stagevergoeding. Deze vergoeding is 300 euro op basis van 40 uur. Naast deze vergoeding zijn er afhankelijk van je eigen behoefte en ontwikkeling ook verschillende (online) trainingen te volgen. Tot slot bieden we veel begeleiding en zal er voldoende ruimte zijn voor eventuele stage opdrachten.

Dus ben jij op zoek naar een stageplaats bij een jong, dynamische organisatie en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vandaag nog je motivatie en cv naar rotterdam@asatalent.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Irene Andriessen of Ophelia Boerlage op 010-4139030.