Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stage Talent coach parttime bij YTF

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0022636

Als parttime Talent Coach bij YTF help je studenten door middel van coaching en het geven van trainingen om hun passie te ontdekken, zijn/haar kwaliteiten in te zetten en de juiste stappen te zetten naar hun droombaan. Hiermee kun jij jouw coachtechnieken en trainingsvaardigheden inzetten en verder ontwikkelen!
Wil jij graag bijdragen aan de persoonlijke ontwikkelingen van studenten en samen met hen op zoek gaan naar waar hun kracht, ambities en kwaliteiten liggen? Dan ben jij misschien wel de Talent Coach die YTF zoekt!

Als Talent Coach bij YTF zal je je vooral bezig houden met:

 • 1-op-1 coachgesprekken voeren;
 • De trainingen geven die YTF aanbiedt aan studenten;
 • Interne en externe contacten onderhouden zoals klanten en studenten;
 • Daarnaast houd je je bezig met je eigen projecten waar je zelfstandig te werk gaat met de nodige begeleiding.

 • Jij volgt een hbo opleiding in de sociale sector (toegepaste psychologie/ social work/communicatie etc.);
 • Jij bent minimaal 32 uur beschikbaar voor een periode van 5 maanden;

Maar natuurlijk vragen wij meer dan dit! We zijn een jonge dynamische organisatie die veel veranderingen ondergaat. Daarom zoeken wij iemand die dit kan bijbenen. Een proactieve houding wordt bij ons dan ook erg op prijs gesteld. Hier bedoelen wij mee: met initiatieven komen, meedenken, brainstormen, kritisch denken, mening uiten en willen verbeteren. Ook zijn wij een enthousiast, jong team die iemand zoekt die hierbij past! Omdat je tijdens deze stage voor groepen mensen komt te staan vragen wij een bepaalde mate van overtuigingskracht om deze studenten te kunnen inspireren en zelfverzekerd voor een groep te kunnen staan.

Young Talent Factory (YTF) is in 2016 begonnen op de Amstelcampus in Amsterdam om talent tot bloei te laten komen en connecties te leggen met organisaties. Het is onze ambitie om elke student verder te helpen richting een carrière die bij hem of haar past.

Dat doen we door het geven van trainingen en coaching aan te bieden aan studenten, zodat zij hun passies en mogelijkheden op de arbeidsmarkt kunnen verkennen. Tegelijkertijd willen we leuke organisaties verbinden aan jong talent die op zoek zijn naar een passende stage of afstudeeropdracht.

 • Een super leuke werksfeer bij een jong en groeiend bedrijf;
 • Stagevergoeding;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf;
 • Voldoende tijd om te werken aan jouw eigen projecten/schoolopdrachten;
  Veel persoonlijke begeleiding van een ervaren psycholoog met specialisatie in arbeid- en organisatiepsychologie.

Barst jij van de energie en zie jij jezelf in onze omschrijving van junior talent coach stagiaire? Stuur dan jouw motivatie met cv naar het onderstaande e-mail adres en hopelijk kom je snel ons team versterken!