Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair(e) ASA Nijmegen september 2020

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0020020

Ben jij voor september op zoek naar een stage vanuit je opleiding of lijkt het je tof om wat ervaring op te doen in het werkveld? Zoek niet verder! ASA is de plek! Of je nou een opleiding binnen HR doet of communicatie. Ervaring op wil doen met marketing of je bezig wil houden met de vitaliteit van de medewerkers. ASA is een leerzame en informele plek waar je je goed kan ontwikkelen! Op veel gebieden.

De mogelijkheden voor studie gerelateerde opdrachten en werkzaamheden zijn eindeloos. Doordat het werk zo gevarieerd is, is alles mogelijk.

Maar wat doet ASA eigenlijk? ASA is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in young professionals en studenten. Je gaat je dus bezig houden met de werving en selectie van deze doelgroep en aanverwante taken. Daarnaast krijg je, afhankelijk van je eigen ontwikkelbehoeften, de kans om mee te werken aan projecten op het gebied van:

 • Sales / relatiebeheer / Commercieel
 • Marketing / communicatie / social media
 • HR / recruitment / personeelsbeleid / arbeid en organisatie

We zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e). Je doet een HB0 of WO opleiding. Wij hebben geen voorkeur voor een studierichting. Stagiaires die jou voorgingen studeerden o.a. HRM, Commerciële Economie, Communicatie(wetenschappen), Toegepaste Psychologie en Sport & Management.

Verder vragen wij:

 • Enthousiasme! Ervaring komt daarna ;)
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Stressbestendig
 • Je toont initiatief en komt met nieuwe ideeën
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden (andere opties zijn in overleg mogelijk)
 • Je bent fulltime beschikbaar voor 4/5 dagen per week. Uiteraard houden we rekening met je stageopdrachten.

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al meer dan 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

ASA Nijmegen ligt midden in het centrum en vlak bij het station. Dit maakt ons ook goed bereikbaar vanuit Arnhem en Den Bosch!

 • Geld, in de vorm van een stagevergoeding. Maarliefst 300 ekkies per maand, op basis van 40 uur.
 • Toffe collega's, je komt terecht in een jong en dynamisch team
 • Vrijdagmiddagborrels, die nog wel eens uit de hand willen lopen, niet doorvertellen;)
 • Gebruik van de ASA-scooter (in overleg)