Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Telfanaat | Tilburg | Parttime

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000530

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste telfanaten die de voorraad van winkels kunnen inventeriseren. Voordat je aan de slag gaat, ga je op training. Tijdens deze training word je ingewerkt en krijg je alle informatie. Je werkt voornamelijk in regio Noord-Brabant. Met een handscanner ga je alle producten in winkels scannen, je beheert de voorraadstromen en zorgt voor inkooporders. De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag, veelal tussen 13:00 en 23:00 uur. Je kan jezelf flexibel in laten plannen vanaf 12 uur per week. Onze klant verzorgt het vervoer van en naar de werklocaties. Handig toch?

  • Je werkt nauwkeurig en ziet het belang van een juiste voorraadpositie en goederenstromen in;
  • Je bent bereid processen op het gebied van voorraadbeheer te beheren;
  • Je bent productief en betrouwbaar;
  • Je bent woonachtig in regio Tilburg;
  • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar.

Binnen het bedrijf maken zij sterk lokaal onderscheidende retail marketing. zij ontwikkelen continu vernieuwende activiteiten, die hun klanten mogelijk maken zich lokaal te onderscheiden: van unieke loyaliteitscampagnes voor op de supermarktvloer, tot de ontwikkeling van lokale marketingactiviteiten voor hoofdkantoren en A-merken. Daarbij biedt het bedrijf exclusieve merken en werken samen met lokale en landelijke partners in diverse sectoren, zoals de vrijetijdssector.

  • Een team met leuke en hardwerkende collega’s;
  • Een vaste parttime of fulltime baan waarbij je zelf je beschikbaarheid op kan geven;
  • Vakantiedagen, een prima salaris en reistijdvergoeding.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan via de oranje knop hieronder, stuur een mailtje naar tilburg@asatalent.nl of bel naar 013-5351145!