Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Tijdelijke (vakantie) baan Rotterdam

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1628000785

Ben jij per direct fulltime beschikbaar? Spreekt een internationale werkomgeving jou aan waarbij je dagelijks contact hebt met Engels sprekende klanten? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, een internationale organisatie welke verhuis services verleent, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten die in de zomer de afdelingen Operations en Planning fulltime komen ondersteunen. De startdatum is per direct en verwachtte einddatum is eind augustus/begin september.

Als vakantiekracht ga jij de managers van de afdeling ondersteunen waar nodig is. Jij zult ook in contact met klanten en leveranciers staan en daarbij zorg jij voor een professionele uitstraling als visite kaartje van het bedrijf.

Dagelijks ga jij je bezighouden met;

 • Het verlenen van uitstekende klantenservice in elk aspect van het (internationale) verhuis proces;
 • Ondersteunen in en oplossen van problemen rondom aanvragen van klanten en processen;
 • Proactief actie ondernemen bij gesignaleerde problemen en benodigde stakeholders op de hoogte houden van de stand van zaken;
 • Feedback formulieren monitoren en verwerken;
 • Ondersteunen op de afdelingen waar nodig.

Kortom, een diverse en uitdagende tijdelijke (vakantie) baan waarbij je waardevolle ervaring op gaat doen voor de rest van jouw carriere!

Onze ideale kandidaat is proactief en service gericht ingesteld. Je hebt oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden. Verder:

 • Is per direct of op korte termijn fulltime beschikbaar t/m (begin) september;
 • Heeft bij voorkeur ervaring in een internationale werkomgeving;
 • Ervaring met telefonisch klantcontact is een pré;
 • Spreekt en schrijft foutloos Engels en Nederlands;

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die services biedt op het gebied van verhuizingen. Zij zijn gevestigd in de Spaanse Polder, deze locatie is in principe bereikbaar met openbaar vervoer maar beter bereikbaar met eigen vervoer.

 • Een diverse en uitdagende tijdelijke (vakantie) baan;
 • Bruto uurloon tussen €9,55-€10,38 (voor 21 jaar en ouder);